July 11, 20213 yr Comment je suis devenu super-héros (2020) Benoît Poelvoorde, francuski krimić sa superherojima. Uspeo film...
July 11, 20213 yr The blackout - AvanpostRuski sf. Meni dobar nisam znao da Rusi mogu da naprave onako nesto.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
July 13, 20213 yr On 20.6.2021. at 1:40, Lancia said: Diarios de motocicleta - J.Amerika i Che Guevara na dlanu. Uzivancija. 'Fala za ovo, uživancija indeed
July 13, 20213 yr 2 minutes ago, Skyhighatrist said: 'Fala za ovo, uživancija indeed Priznaj da si gledao, tek kad si video da se svidja Zivki
July 14, 20213 yr Lansky - ajmo malo vec vidjene romanticne price o gangsterima i mafiji, to odavno nismo imali. preskociti.
July 16, 20213 yr The Pervert's Guide to Ideology 2012 Na Kanopy-ju... sjajan je drug Slavuj,
July 17, 20213 yr Night of the Kings - Zanimljiv prikaz zivota u africkom zatvoru u kome zatvorenici neformalno vladaju. Sve se prakticno desava jedne noci, a reditelj dosta uspesno miksuje lokalni folklor i motive iz Seherezade i Sekspira..
July 17, 20213 yr Prvi put odgledao Chinatown. Obožavam Polanskog, Nikolson i Hjuston included, znam da film spada u 100 klasika ever, ali mene...ni da takne.
July 17, 20213 yr 2 minutes ago, MocaVukotic said: Jos ako si gledao posle rucka... Kod mene uopšte taj efekat nije uspeo da postigne. Više me je u tom smislu odradio Incendies na primer, mada možda zbog toga što sam gledao nekoliko godina ranije, sada me generalno ne radi taj wow efekat ni u jednom filmu. Edited July 17, 20213 yr by Milošica