Ras Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Volim taj film. I Blago Sijera Madre - bilo pre neki dan.
namenski Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 10 minutes ago, Ras said: Volim taj film. I Blago Sijera Madre - bilo pre neki dan. Blago Sijera Madre je spadalo u redovnu terapiju... Sa Rififijem sam morao da pojacam dozu... Posle rucka idemo na:
maheem Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Double Vies https://m.imdb.com/title/tt7250056/ Zanimljive teme i dobri dijalozi, al oslabi tokom pa pokvari utisak.
slepa živana Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 16 hours ago, maheem said: Double Vies https://m.imdb.com/title/tt7250056/ Zanimljive teme i dobri dijalozi, al oslabi tokom pa pokvari utisak. i ja sam ga odgledala juče na teveu. ala brbljaju a stvarno sve zanimljive teme... bavljenje politikom, budućnost čitanja, pisanja, književnosti... koga to intesesuje, podstiče na razmišljanje.
maheem Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 4 hours ago, slepa živana said: i ja sam ga odgledala juče na teveu. ala brbljaju a stvarno sve zanimljive teme... bavljenje politikom, budućnost čitanja, pisanja, književnosti... koga to intesesuje, podstiče na razmišljanje. Jes, na početku nisam uspevao da stignrm titl Terao me da učestvujem u diskusiji pa sam par puta stisnuo pauzu i objašnjavao usnulom partneru zašto varaju jedne druge al ostaju u vezama Na trenutak mi je nedostajao taj urbani socijalni život al brzo sam se vratio u Robinzon Kruso kalup. Zamerka filmu su loši dijalozi u nekim situacijama, tj. neiskorešćenost momenta za super funny diskusije, posebno u bezizlaznim situacijama na kraju. 1
namenski Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Kakav prelepo politicki nekorektan film, kakva ekipa, kakav oprostaj... Tarantino je 1 obican drkadzija...
morgana Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 valja li two popes? dvojica papa, ne mogu ja to bez garancije.
John Coltrane Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Odgledah Irishman, preterano razvučen za moj ukus, mada obzirom ko sve glumi i kako je lepa kamera mogao je i 6 sati trajati. Sve mi kao da gledam All star vikend, kao da su imali zamisao da okupe sve 60+ i urade omaž celom talasu filmova o mafiji.
nisam ja Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 2 hours ago, morgana said: valja li two popes? dvojica papa, ne mogu ja to bez garancije. informativan, zabavan, dinamičan. 1 1
Jumanji Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 O napadu i masakru na norveskom ostrvu Utoja 2011.Dobro uradjen, napet, likovi su fiktivni.https://m.imdb.com/title/tt7959216/
Ras Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Zaljubio sam se u doktorku (ne po prvi put!): Rifkin's Festival sada već standardna Vudi Alenova limunada, sa korektnim dijalozima, istraživanjima sopstvenih neuroza i strahova i posvetom nekim boljim (prošlim vremenima) - ovoga puta Godaru, Feliniju, Bergmanu...
Recommended Posts