Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Haha, baš je sinoć bio na HRT-u, pa sam pogledao. Dosta bizaran film u Bulajićevom opusu. Metafora je više nego očigledna, dosta je treša, ali neke scene su me žacnule.
  • Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

A Royal Affair je dobro rezirano parce danske istorije i tri prvoklasne uloge na celu sa Mads Mikkelsenom.

Edited by Lancia

A Royal Affair je dobro rezirano parce danske istorije i tri prvoklasne uloge na celu sa Mads Mikkelsenom.
I jednim lešnikom.MV5BMTM1MzYzODY4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTgwOTQzNg@@._V1._SY314_CR6,0,214,314_.jpg

Dans la maisonhttp://www.imdb.com/title/tt1964624/?ref_=sr_1Film je fenomenalan! Pravo osvezenje u ovim toplim danima. Apsolutna preporuka, gledajte ga obavezno!Kada ce sterilni amerikanci da snime ovako nesto..

Kusta, ti li si?

zasto mislis da sam kusta? zbog sterilnih amer.? nagledao sam se americkih filmova u zadnje vreme, pa jedno 30 recimo i onda odjednom odgledah ovako nesto..ne znam...retko vidjam da ameri prave ovako nesto, odatle mi utisak, odnosno odusevljenje.

Edited by BlackGeorge

OK, samo se zezam.

gledaj film, svidece ti se sigurno. :thumbsup:

Ja podržavam interesovanje Crnog Đorđa za Ozona. Samo napred.Eh, da, malopre na tV1000 - Billy Elliot :heart:

Edited by kobni zelaya

Eh, da, malopre na tV1000 - Billy Elliot :heart:
kako je to dobar film.

The Rum Diary (USA, 2011)l_376136_2c6b4bc9.jpgočajan film. ko još nije gledao, nek beži od ovoga.

Eh, da, malopre na tV1000 - Billy Elliot :heart:
kako je to dobar film.
takodje, danas gledao. tj. gledao ga dosta puta i svaki put mi navru suze.btw, verujem da na poslednjem pitanju: "sta oseca dok igra?" da nije rekao da pada u trans, ne verujem da bi ga zvali. meni je taj glumac u filmu - klinac [jamie bell] isti christian bale u filmu: empire of the sun. sve vreme dok sam gledao danas, paralelno sam imao film, tj. bale-a iz filma: eots.::jedva cekam da pogledam oblivion. vidim da se danas prikazuje u mnogim bioskopima, ali sacekacu koji dan.

Edited by bob mould hair style

Night of the Creeps (1986) MV5BMTIyNzg1ODY1Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwMDM3Mjg5._V1_SY306_CR1,0,214,306_.jpghttp://www.imdb.com/title/tt0091630/Dragulj iz 80-ih, malo da se podsetimo zlatnog doba B produkcije.

"Screaming rike banshees!"