Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, pariah said:

https://www.imdb.com/title/tt6101820/

Pristojan film koji me je podsetio koilko sam volio de la Iglesiu. Čak i Perdita Durango je imao taj prljavi, mučni momenat (iako bi mi bilo draže da je ostao da radi Alien 3, javlja mi se da bi uradio bolji posao od Finchera)...La Comunidad imam negde na originalnoj kaseti- Carmen Maura i gluma jedan na jedan... sećam se kada se 800 Bullets pojavio, svi su ga nešto posrali, meni je bio strašno simpatičan kao svi oni blesavi filmovi španskog govornog područja koji slučajno završe na TV-u zato što su nametnuto kupljeni u paketu sa nekim "bitnim" filmom. Ali onda... The Oxford Murders... kao da je brat od tetke Agathe Christie oduševljen Good Will Huntingom odlučio da napiše i snimi film... :frust:

Čekaj, čekaj, je l ovo neka franšiza, pa imamo, špansku, talijansku i ko zna koju još verziju?

Posted

Jeste, zabari pa posle ukupno 8 rimejk verzija.

Posted

Jako su zabavni filmovi, i italijanska i španska verzija.

Posted

Mogu misliti kakva je korejska verzija, na kraju sigurno ide neki osvetnicki pokolj.

• Haha 1
Posted
41 minutes ago, pariah said:

Ali onda... The Oxford Murders... kao da je brat od tetke Agathe Christie oduševljen Good Will Huntingom odlučio da napiše i snimi film... :frust:

posle oxforda smo dobili poslednji cirkus, sve oprošteno :nobles:

gledao sam samo italijansku verziju stranaca, ali el bar mu je skroz solidna zabava...ima i na netflixu.

Posted

Na El bar sam i mislio. Tek sad skontah da sam stavio pogrešan imdb link, za ovaj rimejk italijanskog. 

Posted

Zeroville 2019

Franco je car

Posted

The King of Staten Island - simpa razgacen film, Pete Davidson skroz kul i blentav, Marisa Tomei narafski srculence, pomalo je predugacak, pa nestanu kokice a i nije najspretnije zavrsen, al' svejedno - hocu i ja tattoo i svoju autobiografiju.

WEB_Screensavor-staten.jpg

Jungleland vec nije za gledanje, sve je lose i promaseno, od glume do atmosfere u filmu.

Posted

Loro (2019), pored mora dobrih sisa jedva zapazih (uvek) briljantnog Tonija Servila koji je skinuo Berluskonija 1/1.

• +1 1
Posted

Loro je dobar film, a ne sećam se iz kog razloga sam imao averziju kada se pojavio (trejler).

Nakon podužeg radnog angažmana, sinoć sam pred spavanje odgledao onu greškom linkovanu špansku verziju Perfect Strangers i mislim da mi je bolja od talijanske.

Posted

A Call to Spy (2019) - u bioskopu (da, u bioskopu). Nije ništa što nismo davno videli u Otpisanima, osim što je tamo odnos mrtvih između Švaba i Ilegale bio daleko bolji po naše. Ali, ovaj film ima tu nezgodu da je snimljen po istinitim događajima... Dobra poruka, gde 1 diverzitet RESIST-uje 1 fašizmu (nudge nudge say no more.)

A_Call_to_Spy_film_poster.png

• +1 1
Posted
On 19.11.2020. at 23:17, ultra plasticni said:

Zeroville 2019

Franco je car

Apsolutno!