adam Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 menscini da su ga napali bas zato sto su popizdeli jer ne cuju dobru pricu pa su gadjali iz svih topova. svakako hvala na brzim odgovorima. interesovalo me da li su kritike prenaglasene il se gledalac slaze. gledace se kad dodje ukucu.
mustang Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 to sa dijalogom da se ne cuje, mozemo da zahvalimo psihu hans zimmeru. od kako nolan radi sa njim efekti su u prvom planu pa tek onda prica. on covek misli verovatno da ga ako nas izbombarduje sa zvukovima, da cemo se vise uziveti u film. ma idi glupost teska, zgrozim se kada krenu ljudi iz filma da mi pricaju o svemu samo ne o samoj prici i glumi. vaznije im da je nesto 4K a ne o cemu se radi. ma samo mi se digne pritisak... 1
adam Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 11 hours ago, mustang said: to sa dijalogom da se ne cuje, mozemo da zahvalimo psihu hans zimmeru. od kako nolan radi sa njim efekti su u prvom planu pa tek onda prica. on covek misli verovatno da ga ako nas izbombarduje sa zvukovima, da cemo se vise uziveti u film. ma idi glupost teska, zgrozim se kada krenu ljudi iz filma da mi pricaju o svemu samo ne o samoj prici i glumi. vaznije im da je nesto 4K a ne o cemu se radi. ma samo mi se digne pritisak... fala i tebi, sad cu da guglam ovog, da vidim sta kazu o njegovom radu. svakako mi se cini da nije lose sto su oplavili nolana - uz kritiku trenda, naravno. mozda im dodje iz dupeta u glavu. stvarno je potpuno besmisleno da se ne cuje sta glumci govore ako prolaznik na ulici shusti kesom il otvara kisobran.
herzika Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Rubin and Ed (1991) kul film, ima finog humora.interesantni likovi
Pokojni Ruxin Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 (edited) I'm thinking of ending things nije loš, ali je u isto vreme i podsetnik zašto što sam stariji sve se više hvatam genre trasha umesto umetnosti dok je opstajala misterija držao mi pažnju, kad sam je prokljuvio negde na pola film se totalno izduvao jer Spoiler jer ako ljudi nisu pravi why should I care, plus kad izvališ priču skapiraš i jedini logičan kraj pa sve to oduzme od impacta koji želi da proizvede Oke kapiram - dobar je scenario, lika smo fantastično upoznali, teška je priča u kojoj verovatno svako može malo da se prepozna (a muški još više), glumačka postava je super, zahvatilo se dosta životnih stvari, ima se o čemu diskutovati, igranka sa referencama je zanimljiva i ima smisla u kontekstu filma....samo sam se ja bolje proveo gledajući teenage bounty hunters Edited September 9, 2020 by Pokojni Ruxin
Moća Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Da napisem par reci o tri filma koja sam uspeo da odgledam: Sea fewer: misteriozna zaraza malom ribarskom brodicu posle kontakta sa nepoznatim stvorenjem u dubokim vodama. Irski film, nije los za ubiti sat ipo koliko traje. Stuber: akciona komedija opet ako zelite da odmorite mozak i da se nasmejete. The Purge: Anarchy dobar akcijas sa par rupa moracu kad tad da pogledam i ostale delove.
Haralampije Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 (edited) The Devil All the Time (2020) https://www.imdb.com/title/tt7395114/?ref_=nv_sr_srsg_0 Novotarija koja traje...Prica ide u vise pravaca, da bi se na kraju utpile sve u jednu, vidjeno toliko puta ali ovde to ide dosta traljavo i sporo. Patison ima epizodu,sasvim dobru, ostalo skoro pa sve prosecno Being There (1979) https://www.imdb.com/title/tt0078841/?ref_=nm_flmg_act_2 vrlo solidan, ko nije neka pogleda Edited September 26, 2020 by Haralampije
maheem Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 On 9.9.2020. at 23:12, Pokojni Ruxin said: I'm thinking of ending things nije loš, ali je u isto vreme i podsetnik zašto što sam stariji sve se više hvatam genre trasha umesto umetnosti dok je opstajala misterija držao mi pažnju, kad sam je prokljuvio negde na pola film se totalno izduvao jer Hide contents jer ako ljudi nisu pravi why should I care, plus kad izvališ priču skapiraš i jedini logičan kraj pa sve to oduzme od impacta koji želi da proizvede Oke kapiram - dobar je scenario, lika smo fantastično upoznali, teška je priča u kojoj verovatno svako može malo da se prepozna (a muški još više), glumačka postava je super, zahvatilo se dosta životnih stvari, ima se o čemu diskutovati, igranka sa referencama je zanimljiva i ima smisla u kontekstu filma....samo sam se ja bolje proveo gledajući teenage bounty hunters Ludilo od filma.
Mil@n Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Richard Jewell - odličan! Paul Walter Hauser - fenomenalno igranje, oduševio me. Istvud je tata.
bags Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Enola Holmes - da se i drugi ne zajebu... 3/10
pariah Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 (edited) ... Spoiler Edited September 27, 2020 by pariah ...
mirjam Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 1 hour ago, bags said: Enola Holmes - da se i drugi ne zajebu... 3/10 a ja ga kupila i spremila se da gledam
Jimmy Kowalski Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Beasts Clawing at Straws - Odlican crnohumorni krimi triler. Ima malo koenovskog u sebi, malo tarantinovstine, sve sasvim dobro upakovano..
Recommended Posts