I*m with the pilots Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Predlazem da se oni koji postave slicke sa IMDBa, Impawards i slicnih banuju na neko vreme
notenoughreasonsforclaire Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 A koji su to?"Moonrise Kingdom" i "Argo".
Прслин Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Исправио, обрисао, покајао се, праштајте. Најлепше што је нотинафризонфорклер открио. :)
GusterChe Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Cabare iz 1972. godine, možda je mator al mi se jako svideo. :)
Ravanelli Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 kakve veze ima starost filma sa time da li je dobar?
GusterChe Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Pa za mene nema, ali sto ljudi sto ćudi. :)
kobni zelaya Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Cabare iz 1972. godine, možda je mator al mi se jako svideo. :)Baš lepo. Nekad davno, kad sam ja bio mlad , svako malo su ga prikazivali na TV-u i ja sam ga skoro uvek gledao, praktično znao songove napamet, najviše zbog ludog Joela Graya. Nekako odavno nisam ni čuo da se priča o tom filmu, drago mi je da ga ljudi još uvek prihvataju. Neke stvari ipak traju.Ja sinoć gledao na rtsu The Proposition. Dobar film, mada me je kraj malo razočarao. Dosta Pekinpoovštine, ali i neki čudan i zanimljiv uticaj Kopoline Apokalipse.
Lancia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Baš lepo. Nekad davno, kad sam ja bio mlad , svako malo su ga prikazivali na TV-u i ja sam ga skoro uvek gledao, praktično znao songove napamet, najviše zbog ludog Joela Graya. Nekako odavno nisam ni čuo da se priča o tom filmu, drago mi je da ga ljudi još uvek prihvataju. Neke stvari ipak traju.kakva je samo godina za oskar bila, kabare, kum, sleuth (kako su ovo preveli kod nas?) , juznjacka uteha, sarm burzoazije...edit; bio sam uveren da je i francuska veza iz te godine. Edited November 14, 2012 by Lancia
kobni zelaya Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Ne znam za Sleuth. To je bilo zlatno doba za Oskar, sasvim sigurno.edit - sad sam video, nije Južnjačka nego Deliverance. Ali, nisi mnogo pogrešio. :) Edited November 14, 2012 by kobni zelaya
I*m with the pilots Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nekad davno, kad sam ja bio mlad , svako malo su ga prikazivali na TV-u i ja sam ga skoro uvek gledao, praktično znao songove napamet, najviše zbog ludog Joela Graya. Nekako odavno nisam ni čuo da se priča o tom filmu, drago mi je da ga ljudi još uvek prihvataju. Neke stvari ipak traju.I danas se daje povremeno, mislim da ga jednom godisnje negde slucajno spazim, ostavim sve i uzivam do kraja.Mein Herr se pevusi redovnohttp://www.youtube.com/watch?v=CX-24Zm0bjk
Lancia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 edit - sad sam video, nije Južnjačka nego Deliverance. Ali, nisi mnogo pogrešio. :)pravi sam tupson.
ToniAdams Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 a koji vam bolji, deliverens ili juznjacka utoka?
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Арго.кариране кошуље, полароиди, пљуге (чак и једна лула), браде... Врве од био-сам-кул-пре-него-што-је-то-постало-кул самодопадљивости, али - и поред тога - одлични.moram da stanem u odbranu Ben Afleka, karirane košulje, polaroidi, pljuge, lule, brade i fruizure su u filmu korišćeni isključivo kao oslikavanje epohe (1979-1980)nidje veze sa hipsterajemkostim i scenografija, ako zanemarim par klima uredjaja i jedan Peugeot 207(6) koji se vide u kadru, odlični, kao i fotografija. Sve u službi filma. Edited November 14, 2012 by kud u maglu Simovicu
Recommended Posts