Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)
I ja se zajebo pa gledao isti u bioskopu :isuse:Vizuelno odličan ali to mu ništa ne vredi jer je priča... :thumbd:
ja otišo u Londru da ga gledam, sreća te nisam platio kartu. ni bioskopsku. al je dobar osećaj gledati tako neki film prvi u svet* :s_w:smeće neopevanopsbio sam i u bioskopu najbliži platnu Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

@Dario ArgentoMeni je i Giallo bio promasaj, gledala sam ga samo zarad "starih dana", a tek od Drakule ne ocekujem nista, mislila sam da gvirnem eventualno zbog Rutgera. Azija vise nije u centru interesovanja od kad ima velike balune.

Posted
jbt šta vam se to svidja u toj anadoliji? meni beskrajno dosadan film.
Gde bre dosadan, moracu pod hitno ponovo da odgledam, zablenut u detalje i fotografiju nisam ni stigao da pratim sve tokove naracije.
Posted
aludira™ na picnic at the hanging rock?
Reziserka kao sto vidis ne daje nista drugo nego sto su nasi strahovi i predrasude, a tebe odmah asocira na film o nestanaku. Vecina koji pocine to sa decom nisu stranci vec clanovi sire porodice ili susedi ili im je poverena briga nad tom decom. Niti su osudjeni poznati kao povratnici ali su u USA zigosani i obelezeni a upravo se o tome raspravlja i u srpskoj skupstini.
Posted
ja otišo u Londru da ga gledam, sreća te nisam platio kartu. ni bioskopsku. al je dobar osećaj gledati tako neki film prvi u svet* :s_w:smeće neopevanopsbio sam i u bioskopu najbliži platnu
srbin pobedijo :ss1:
Posted
jbt šta vam se to svidja u toj anadoliji? meni beskrajno dosadan film.
e to, to je film iz kojeg se rađaju inspiracije ;)
Posted

odgledao Traffic... s obzirom koliko traje mislim da su likovi plitki i nerazradjeni...malo vuce na americku patetiku i sve vezano za to... ali se ne kajem sto sam odvojio vreme za njega...

Posted
tls.jpgMorao sam ovo da pogledam. Ipak najveća trešina jednog ozbiljnog azijskog režisera po prelasku/gostovanju u NBA. Samo keš koji je unapred dobio da radi ovo može da bude objašnjenje (plus gađanje ciljne grupe, minus uspeh na BO uprkos tome). Čanvuk je barem pokušao ne​što.
Posted

poslednji pa jos u bioskopu :isuse: , joooj sramim se priznati, The Call, halle berry ....kakva treserica, pa ne, ono je za kriticare i filmske analiticare dragulj za novi zanr...neo-tresh... onakvu glupost....bez teksta sam :)

Posted
I jeste. Fino uradjeno.11167606_det.jpg
Sta kazes za malu Macarenu Garcíu?Zaljubih se : )macarena-garc%C3%ADa-blancanieves.pngblancanieves1.jpgmacarena-garcia-60th-san-sebastian-film-nGabLo.jpg
Posted (edited)

Поздрав и овом делу форума!!!Три изваредна остварења једног од најбољих аутора данашњице Nuriа Bilgeа Ceylanа.Mayıs Sıkıntısı (Maјски облаци 1999)http://www.imdb.com/title/tt0234217/Uzak(Далек 2002)http://www.imdb.com/...ref_=tt_rec_ttiÜç maymun (Tри мајмуна 2008)http://www.imdb.com/...?ref_=tt_rec_tt

Edited by Crin-Blanc 1953
Posted

U dalekometnom aeroplanu za vreme leta od 12 sati x 2 odgledao sam filmova komada tri.Podsetio se Once upon a time in America - tj koliko je dobar ali i predugačak.Jack Reacher - nekako sam nedefinisanog mišljenja, previše mi je kič na momente kada se od dotičnog na sve načine po 100 puta mora napomenuti koliko je zajeban lik, u stvari se postiže samo kontra efekat. Pri tom je i predvidljiv.Butterfly on a wheel - ok je, solidna šestica od deset.Inače, baš sam se iznenadio izborom filmova, bilo je svašta, Django, Skyfall i dosta dobrih a nekomercijalnih naslova.

Posted

par filmica pogledah, prvo, the incredible burt wonderstone - ocajan film, glumacka postava me privukla ali sam film je smece. Keri u svom najgorem izdanju, Karel podnosljiv, zalutali Gandolfini i Olivija Vajld. izbegavajte. . . Welcome to the punch- drugi akcioni britanski film koji pogledah ove godine i imam iste zamerke kao i na prvi- The Sweeney, neubedljivo i bledo, labava prica prepuna stereotipija, muzika preslikana iz Dark Knighta i Inceptiona, valjda misle da je to recept za dobar film. nije. Blackthorne- iznenadjujuce dobar, Sem Separd fantastican, Eduardo Norijega solidan, plus Dzejmi Lanister kao kauboj, vredi pogledati u svakom slucaju, posebno su mi se svidele lokacije, kamera, muzika, sve jednostavno funkcionise, polagano. preporuke... i In Bruges koji odgledah odavno ali bih mogao jos barem deset puta da gledam, jedan od najboljih filmova koji su izasli u poslednjih par godina, besni Fajns je odlican a Farel i Glison neponovljivi, hemija, mracan humor, muzika Kartera Burvela, slike Hijeronimus Bosa. . . I could go on. . . :)toliko od mene u prvom postu. pozdrav svima, pogledao sam i neke filmove koje ste preporucili, Choppera, Festen kao i das letzte Schweigen zato vam hvala. . .