3opge Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 SILVER LININGS PLAYBOOK kakva je ovo filmcina, jebeni peti put sam odgledao i umalo zaplakao od srece na kraju
Jimmy Kowalski Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 14 hours ago, mustang said: the irishman filmska poezija. nedostaju mi ovakvi filmovi proleteo... al neke scene i montaza su bas bas duhovite +209 Gledao u drustvu i na kraju svi imali ovaj utisak. Kada je film dobar, ne moze da bude predugacak. Tu posebno pohvale za Thelmu Schoonmaker. Marty na maestralan nacin zaoukruzio svoj americki krimi opus..
mustang Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 kad frank kaze “who” a angelo njemu “not who, I know who” ili hoffa sa nerviranjem omg!!! priceless joe pesci oskara da dobije. kao starac...neverovatno. kako divna gluma, fluidno, organski, kao da su citav zivot samo za ovaj film vezbali
Jimmy Kowalski Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Jeste, tu sam vracao ponovo. Kao i onu scenu sa Tony Pro (uvek odlicni Stephen Graham) kada kasni. Klasican Scorsese..
burekuser Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Divlje priče (2014) Malo bajato ali ko nije pogledao vredece! https://www.imdb.com/title/tt3011894/
mustang Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 (edited) 7 hours ago, Jimmy Kowalski said: Jeste, tu sam vracao ponovo. Kao i onu scenu sa Tony Pro (uvek odlicni Stephen Graham) kada kasni. Klasican Scorsese.. jaoo pa uzas uzasa! ja sam srcani udar dobila kako je dosao na sastanak i koliko kasni. totalni disrespect! muceni hoffa, tacno mu stao na svaki zulj sto je mogao saosetila sam se njim, u stvari od svih likova, on najvise naginje mom karakteru....mrzim kad ljudi kasne, lazu, mazu, kad jedem pa me neko prekida ili mi remeti moju tisinu ...jebala ga unija, ocd totalni! Edited December 9, 2019 by mustang
nisam ja Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 odlična je rukavica. zaslužila je golden glove award. meni ima neki komičan prizvuk stalno, dal je do tog ultra mekog svetla. stalno me je na roj andersona podsećalo. sve u svemu 1 romansirani prikaz njemaca i njemačke. evo ga glavni junak. dobra maska. evo ti mejheme imaš plakat za sledeći djing.
đorđe geprat Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 bio mi drugar u gostima dva dana pa sam mu pusti 3 filma iz moje arhive: - kuvar,....... - leto '42 - gde su pare prvim je bio zaprpašćen, a to meni jedan od bitnih filmova. druga dva su mu se dopala, baš kao i meni.
đorđe geprat Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 tema ništa na totalu ovde u selu pa se juče okrenuh sopstvenoj arhiv. dva italijanska crno - bela vrhunska klasika: - popodne "razvod" - sinoć "lopovi"
steins Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Odgledah poslednjeg Ramba - dobro, fakat je da su ostali samo Kinezi i Meksikanci da ih nije pobio, al brate mogli su i bolje da naprave. Baš sam se smorio. E da, kuću™ su mu prebacili sa srednjeg zapada USA na meksičku granicu.
mustang Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 ajooj sta mi bi da krenem 6undergrounf michael bay da gledam...nisam izdrzala duze od 10min. stvarno nenmogu ds gledam onog rajana rejnoldsa i njegovu pussy bradu...on i john krasinski otrov za glumce.
Recommended Posts