I*m with the pilots Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ravanelliotkud tolika preopterecenost doticnim filmom?
I*m with the pilots Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Nisam, ali evo, da ne ostanem duzna, poslednji odlican film koji pogledah >Blancanieves (Pablo Berger, 2012) iliti Matadorka Karmenita, fenomenalna ekranizacija dobro poznate price o Snezani u raskosnom neogoth stilu, koja istovremeno i uzdrma i nasmeje i nahrani audiovizuelni aparat. Sjajan scenario, iznova se odusevljavam tim ljudima koji mogu da izmastaju toliko novog i skladnog i dovedu nesto poznato u sasvim druge krajeve. Ne cudi sto je pokupio gotovo sve glavne proslogodisnje Goja nagrade. Podvlacim hvalospeve sa NGboo Art > http://ngbooart.blog...erger-2012.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=HanTDiiZLpgNamigujem da zlu vesticu glumi Maribel Verdú nudge nudge wink wink say no more
mlatko Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ja mislio da si gledala film "Ravanelli"ima, ima..
mlatko Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Barbara (DE) 2012uh, prosto dobar/ra Sreća je tamo gde naučimo da budemo dobri
Ravanelli Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ravanelliotkud tolika preopterecenost doticnim filmom?ocdali i... vidim da komentarišu i žao mi je kada se nešto loše spominje kao dobro, pa se nadam da će razmisliti zašto je loš, plus taj film otelotvorava ubedljivo najjadniji mogući pravac koji postaje sve jači. to karikirano prikazivanje života i takvih situacija sa krimosima. svi su tako šuplje kul. ja sam dete noara ne tog jedenja govana
Amelija Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) jedan oldie but goodie..Logan's Runuf ala ja volim taj film! :)p.s. na primer taj mi jeste, kao što estel reče za bladerunnera, nekako "ostao" Edited March 29, 2013 by Amelija
Lancia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ja sam dete noara ne tog jedenja govanastavi to u potpis zajedno sa filmom.
Ravanelli Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) aaaa kakve veze ima po 7mi put. stvarno nema potrebe da se iko cima oko toga, niti bih to želeo. isto kao što se ja ne cimam na ksuprotne stavove drugih prema stvarima koje su meni dobre Edited March 29, 2013 by Ravanelli
Lancia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 aaaaja ti kazem kako je lakse, samo stanes ispod posta gde se prica o tom filmu i svi znaju na cemu su, a ti se ljutis :(
kobni zelaya Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ja bih stavio ispod svoje fotke da mi piše "dete noara" da sam ja to smislio. Mislim, kad bih bio dete noara.
Lancia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ja bih stavio ispod svoje fotke da mi piše "dete noara" da sam ja to smislio. Mislim, kad bih bio dete noara.zato jesi jedan bilmez. ne kazem da je to nesto lose, naprotiv.
Kreator Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 aaaa kakve veze ima po 7mi put. stvarno nema potrebe da se iko cima oko toga, niti bih to želeo. isto kao što se ja ne cimam na ksuprotne stavove drugih prema stvarima koje su meni dobreUkusi su razliciti i to je sasvim OK, postujem to.Jeste manje-vise ista ekipa pravila oba filma ali to ne znaci da su po default-u oba djubrad ili oba odlicna. Po mom misljenju, ponavljam mom misljenju, In Bruges je uspela crime/comedy varijanta dok su psihopate pale, kako to ovde volimo popularno da kazemo, od pretencioznosti pa se pretvorilo u negledljivo ostvarenje.
Recommended Posts