Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

haywirehttp://www.imdb.com/title/tt1506999/Budalastina. Ali voleo bih da me prebije Gina Carano :wub:

Posted
Gde si to našao? Može li se dobiti link? :)
Ima da se kupi 720p i 1080p ali koliko vidim nema ni naseg ni engleskog prevoda.
Posted
Ima da se kupi 720p i 1080p ali koliko vidim nema ni naseg ni engleskog prevoda.
Tu su titlovi, a film za link cu mu poslati u poruci.
Posted (edited)

hm, pa ja samo pejstujem linak i to je to. forum sam prepozna da je video i tako ga uveze.kad sam vec tu, da overimhttp://www.youtube.com/watch?v=r-ZV-bwZmBwsurov film. tuzan i lep :(edip: @killi, evo, sad isto tako uradila, probaj :)

Edited by Quince
Posted

Bilo mi dosadno, procito stripove, pa reko, ajde neki i da pogeldam...Scott-Pilgrim1.jpgJes' da nije za moj uzrast, al' sam se bar malo nasmejao... :lolol:

Posted (edited)
jel negde mozda izasao ovaj film?nema ga na pb... a bas mi se gleda...http://www.youtube.com/watch?v=LA6FFnjvvmg[i ako neko moze da mi objasni gde je dugmence za ubacivanje jutjub klipova, malo me mrzi da stalno kucam media/media]
Film je zaista odličan. Ima stvari koje su se, tu i tamo, otimale kontroli, ali gledano kao celina, film funkcioniše. Jedno (je) od prijatnijih iznenađenja ove godine, te se stoga nadam da će se uskoro naći i na kioscima... Edited by notenoughreasonsforclaire
Posted

Battleship!Spoiler Alert! Elem, ja volim ove više vizelne spektakle, volim Sc Fi, volim vanzemunce, i meni je ovo bilo must see. Spreman sam sa filmovima sa tim tematikama da pravim razne kompromise. I imajući to u vidu, meni je film u prvih sat vremena stvarno sjajan, fenomenalna kamera i to tokom celog filma, taj neki spontani početak sukoba, pa ambijent, more, battleshipovi, sve mi je to uber cool. Posle prvog sata dolazi do laganog srozavanja, prelaska u - uovakvim filmovima neizbežnu - Američku Vojnu Patetiku, a momenat kada su se veterani ubacili u priču je NE-VE-RA. :D Znači smejao sam se 15 minuta kada sam video ona dva penzosa kako stoje gore na jarbolu dok ih kamera hvata u gro plan onako raštrkane po brodu.. Suze...Elem, do kraja ima tako par bljutson momenata ali sve u svemu daću filmu prelaznu ocenu, zahvaljujući dobrom početku, plazmi i full HD snimku od 10gb. :)

Posted (edited)
argoposter.jpgIzvrsno!Obavezno gledati! Edited by Syme
Posted

+1htedoh da ga preporučim i ja, ali sam čekao da se pojavi bolja kopija u radnji.Klasični Hollywood, ali je priča zanimljiva i malo poznata

Posted
31054340974-460x345.jpgJa i Carax nikada nismo bili dobri drugari. Necemo to postati ni posle ovog filma.Ali, ipak...dobar.
Posted (edited)

Арго.Мунрајз Кингдом.Хипстерски влажни снови, оба: кариране кошуље, полароиди, пљуге (чак и једна лула), браде... Врве од био-сам-кул-пре-него-што-је-то-постало-кул самодопадљивости, али - и поред тога - одлични.

Edited by Праслин