Zli Gli Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Sta se sad desava u toj grupi, ko ce proci uopste?
James Marshall Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Piše na Blicovom sajtu da bi Janko pobjedom protiv Ferera mogao da gurne Fedexa na No. 2
Gutterball Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Komentator na Sportklubu HR reče da ako Ferer pobedi, pravi se krug od tri igrača i tu je Federer prvi sa najboljom set-razlikom. U slučaju da Janko dobije, ostaju Federer i Delpo sa odnosom pobeda 2:1, i u tom slučaju je federed drugi jer je izgubio od Delpa...
sancho Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 sutra dakle marej - federer i djokovic - delpo.Ocekujem da Djokovic i Marej bez nekih vecih problema prodju u finale. Federer jako lose igra ovaj turnir, mislim da nema sanse protiv Mareja. Pravi nenormalno mnogo gresaka.
goofs Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Je l gleda neko ovo? Slab Nole, bio jedno vreme totalno u bunaru, tad je i izgubio set. Sad krenulo malo nabolje.
sancho Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 gledam letimicno. Mislim da je kljucno da mec uvede u 3. set.
Mil@n Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Je l gleda neko ovo? Slab Nole, bio jedno vreme totalno u bunaru, tad je i izgubio set. Sad krenulo malo nabolje.Krenulo nabolje jer je Delpo zabio par u aut i mrežu. Strašno kakav taj čovek udara forhend, strašno! Jebe ga jedino što je sa druge strane čovek koji i najjače od njih može da stigne, i uzvrati istom merom, doduše ne uvek naravno. Dobar tenis, moćan.
Timmi Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 gledam letimicno. Mislim da je kljucno da mec uvede u 3. set.naravno da je kljucno, ako ga ne uvede, izgubice.
goofs Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 naravno da je kljucno, ako ga ne uvede, izgubice. :lolol:Ne razumem Noletovu taktiku preterano u ovom mecu, non stop gura Delpa u bekend, a ovaj se izmice i terorise ga forhendima. A svaki poen kod kojeg je setao i terao Delpa da trci je dobio.
sancho Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 naravno da je kljucno, ako ga ne uvede, izgubice.Da, zvuci glupo, ali mislim da Delpo mora da resi u dva, nece imati snage za treci.
Recommended Posts