Jump to content
IGNORED

WTF London 2012

renne

Recommended Posts

Posted

Sta se sad desava u toj grupi, ko ce proci uopste?

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

39

• Čutura

21

• bergasa19

13

• Arkadija

11

Top Posters In This Topic

Posted

Piše na Blicovom sajtu da bi Janko pobjedom protiv Ferera mogao da gurne Fedexa na No. 2

Posted

Komentator na Sportklubu HR reče da ako Ferer pobedi, pravi se krug od tri igrača i tu je Federer prvi sa najboljom set-razlikom. U slučaju da Janko dobije, ostaju Federer i Delpo sa odnosom pobeda 2:1, i u tom slučaju je federed drugi jer je izgubio od Delpa...

Posted

sutra dakle marej - federer i djokovic - delpo.Ocekujem da Djokovic i Marej bez nekih vecih problema prodju u finale. Federer jako lose igra ovaj turnir, mislim da nema sanse protiv Mareja. Pravi nenormalno mnogo gresaka.

Posted

Je l gleda neko ovo? Slab Nole, bio jedno vreme totalno u bunaru, tad je i izgubio set. Sad krenulo malo nabolje.

Posted

gledam letimicno. Mislim da je kljucno da mec uvede u 3. set.

Posted
Je l gleda neko ovo? Slab Nole, bio jedno vreme totalno u bunaru, tad je i izgubio set. Sad krenulo malo nabolje.
Krenulo nabolje jer je Delpo zabio par u aut i mrežu. Strašno kakav taj čovek udara forhend, strašno! Jebe ga jedino što je sa druge strane čovek koji i najjače od njih može da stigne, i uzvrati istom merom, doduše ne uvek naravno. Dobar tenis, moćan.
Posted
gledam letimicno. Mislim da je kljucno da mec uvede u 3. set.
naravno da je kljucno, ako ga ne uvede, izgubice.
Posted
:lolol:Ne razumem Noletovu taktiku preterano u ovom mecu, non stop gura Delpa u bekend, a ovaj se izmice i terorise ga forhendima. A svaki poen kod kojeg je setao i terao Delpa da trci je dobio.
Posted
Da, zvuci glupo, ali mislim da Delpo mora da resi u dva, nece imati snage za treci.