Indy Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 5 minutes ago, roksi said: bogumi, sad kad krenu da divljaju po ulicama nakon danasnjeg razvoja situacije, bice veselo(!)... Bojim se da je to globalna 2021. u najavi... +kacim pesmu, da ne bude troll. A i tres cool je pesmica...
Malkmus Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Neće da mi ulegne u forum ovaj video. LAIBACH : SMRT ZA SMRT (REvisited), 2020 Oct 23, 2020
Malkmus Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 @jms_uk Hvala. Obično neće iz Firefoxa, to je katkad zbog samih podešavanja u Firefoxu, a nekad i do antitracking addonova. Juče nije htelo iz tri browsera, nisam uspeo da shvatim zašto. Evo jedne malo optimističnije zvučeće.
Malkmus Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Spot snimljen na onom nadrealnom koncertu na kojem su svi bili u izolaciji. Inače, Flaming Lips su posle nekoliko ćoraka najzad snimili dobar album. 1
I*m with the pilots Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 14 hours ago, Malkmus said: Spot snimljen na onom nadrealnom koncertu na kojem su svi bili u izolaciji. Inače, Flaming Lips su posle nekoliko ćoraka najzad snimili dobar album. Htela sam da kazem "kakav bre corak?!", sad tek shvatam da je od Terror-a proslo sedam godina i n novih albuma, koji su me zaobisli. Mislim da sam cula tu i tamo neku pesmu, bila i neka obrada Bitlsa, ali nista vise. Sa ovim albumom sam se bas drogirala. Sad cu da potrazim i poslusam. Oni su pored Mars Volte bend koji bih jako volela da cujem uzivo, a da se toga malo i plasim. Za Mars Voltu nije ni moguce vise, za njih ce valjda biti prilike kada svet prezivi.
Recommended Posts