Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Meni se ova najviše dopala

• Replies 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1594

• Indy

965

Posted

Kakva stvar :wub: ne izbija iz glave ovih dana 

Konačno sam pazario album na vinilu.

Posted
On 26.9.2020. at 9:08, holden kolfild said:

kakav super video.

da se ja pitam, kao sto ne, sve posiljke bile bi oslikane. 

namenski da obrati paznju =P

Već sam reagovao na ovaj post, ali dok se vrzmaš ovuda da još jednom zahvalim što si mi skrenuo pažnju na BS. Za sada sam na Home albumu i slušam ga praktično svakodnevno u kolima, a i ta pesma (Home) je potpuno luda.

Posted (edited)

film; slideshow događaja u filmu: uvodna cirkus muzika u mixu, čuje se i ambijent, naš glavni junak (za koga znamo da je lovac na glave) oblači belu košulju i crni sako, seda na krevet i gleda u parket.
0:14 - 0:20 korača ulicom i ulazi u klub/restoran
0:20 - 0:43 sedi za šankom, uglavnom sam, prilaze tipovi, prilaze ribe, on je nezainteresovan, disco lights, slideshow nasmejanih drogiranih ljudi

0:43 - 0:48 prilazi separeu, brkati debeljko u belom odelu mu se smeška
0:48 - 0:53 naš junak vadi utoku, snimak se usporava pa tako vidimo kako se gasi osmeh na debeljkovom licu i usporenu frku u separeu

0:53 - 1:11 više se ne čuje ambijent, sad ide samo muzika, nastavlja se usporeni snimak: pucnjava, debeljko je muerto, njegove gorile pucaju, naš junak ih sve roka, metak ga neće, grimase žena koje vrište, galop ljudi u zaklon, čaše padaju, naš junak se povlači ka izlazu vešto se pokrivajući belim stolnjakom poput toreadora.
kraj usporenog snimka.
1:11 do kraja: nastavlja se jurnjava ulicom ispred kluba, u našeg junaka dva pištolja al šaržeri primaju 500 metaka pa se dobro pokriva, prima metak u nadlakticu, škripa guma, otvaraju se suvozačeva vrata, riba koja se loži na njega viče: upadaj! muzika odlazi u fade out, zalup vrata, nešto uzalodnih pucnjeva pištolja, škripa guma i crvena svetla njenog auta odlaze niz ulicu dok gorile debeljka psuju.

Edited by maheem
  • Hvala 1