ordi Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 dobro jutro, dobri ljudi ova stvar je više nekako noćna, al šta sad ps - @Indy vrati se
palfoot Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 good music for good people. nebeski poklon čovečanstvu.
djeneralche Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Gledam dokumentarac o Bulsima i MJ i kao odjavna pesma ide ovo, mislim da mi se posle 20ak godina svidela neka pesma od Pearl Jam Posle samo morao da uradim detox, previse je to ozbiljna muzika, ne mogu vise ja to.
đorđe geprat Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) donesoh ovde u selo do LP. i maločas sam odslušao ovo, 50 godina staro pa, da podelim s vama. Edited September 12, 2020 by djordje geprat 1
Haralampije Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Danas san cuo ovo govno, kakava jadnost, jebo ga i deda i rakija i sljiva Zvuci kao buduci SNS spot, jebi se raspali Igore
Haralampije Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 (edited) 2 minutes ago, Haralampije said: Danas san cuo ovo govno, kakva jadnost, jebo ga i deda i rakija i sljiva Zvuci kao buduci SNS spot, jebi se raspali Igore Edited September 16, 2020 by Haralampije
Recommended Posts