Hellbilly Kali Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 pa Konza Zemunci. aus Zemun, New York
Hellbilly Kali Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) 20 hours ago, Host said: Sramim se priznati 3 Ne srami se, uvek može gore... Spoiler Ja sam jednom otišla na Hatebreed, i to podaleko. Da stvar bude još gora od gore, bili su prilična bulja. Al' nemojnikom da kažeš. 2 2 OT: edit: zašto mi ostaju ovi fantomski brojevi u quote-ovima? edit 2: ahaha, 'ladno se Grammarly potpisuje Edited September 14, 2018 by Hellbilly Kali
Lancia Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 On 12.9.2018. at 7:45, aram said: FRI 19 OCTOBER ModlordDüsseldorf, Germany Featuring contributions from Paul Weller, Mick Talbot and Steve White (all formerly of The Style Council) ides?
aram Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 (edited) @Majo idem, jedino mi frka što ne mogu da stignem ranije, a besplatan je ulaz pa se bojim gužve... al ajd, valjda gazda zna šta radi, nije mu prvi put da organizuje ovako nešto Edited September 15, 2018 by aram
holden kolfild Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 ja se vratio 15 dina unazad, bio sam tih 15 godina mladji. i bio je decembar. sve je pocelo sa smrcu ovog coveka, i onda sta devojke i mladici rade? jbg, piju. sve je bilo jako kul, stojicki smo podneli, redovno se okupljali, drugim recima, te godine je dosao absinth na trziste i izistinski smo ga voleli. godina sledeca je moja najnespremnija zivotna. tad mi se raspao zivot, brzi net je stigao u srbiju, i ostalo je na pppu. te godine su mreli e. smith i johnny cash. uglavnom, septembar je mesec za obljetnice i da sad ne bih smarao sa svim mojim prokletnickim devetim/12 mesecima, prilazem ovu divnu numeru: tu je i spot za hc vernike i vernice.
Recommended Posts