May 8, 20187 yr On 6.5.2018. at 16:37, maheem said: Donald dečko tzar Nije toliko upadljiv kad se samo sluša. Nema tu puno toga. Praktično je samo video dramatičan. Ali, izgleda da je to dovoljno.
May 8, 20187 yr 3 hours ago, Indy said: Nije toliko upadljiv kad se samo sluša. Nema tu puno toga. Praktično je samo video dramatičan. Ali, izgleda da je to dovoljno. uh, na mene je ostavilo bas snazan utisak. istina, daleko efektnije jeste u paketu s videom. raspakovali su stvar malo i u gardijanu. btw, reziser videa, hiro murai je i z u z e t a n. autor je meni par mnogo dragih: Spoiler i ova sad vec legendarna;) ozija cheta fejkera. Edited May 8, 20187 yr by roksi
May 8, 20187 yr Hiro je režirao dosta epizoda Atlante. Gledajte Atlantu. Mnogo je dobra, posebno druga sezona. Možda prvih par epizoda u prvoj sezoni su wtf? U njoj ima mnogo više stvari na ovu temu nego u ovom videu. Spot je ceo paket i mnogo je jači nego sama pesma, slažem se, al mislim da je ideja spota Donaldova.Moj hype oko Donalda je zbog celog opusa koji isporučuje.