Jeremija Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Inače prvi hit singl koji je koristio Rolandov TB-303...
roksi Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 ^wow... brilliant. (+ a tough act to follow! sve nakon ima da zazvuci trivijalno)
Indy Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 On 6.5.2018. at 16:37, maheem said: Donald dečko tzar Nije toliko upadljiv kad se samo sluša. Nema tu puno toga. Praktično je samo video dramatičan. Ali, izgleda da je to dovoljno.
roksi Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 (edited) 3 hours ago, Indy said: Nije toliko upadljiv kad se samo sluša. Nema tu puno toga. Praktično je samo video dramatičan. Ali, izgleda da je to dovoljno. uh, na mene je ostavilo bas snazan utisak. istina, daleko efektnije jeste u paketu s videom. raspakovali su stvar malo i u gardijanu. btw, reziser videa, hiro murai je i z u z e t a n. autor je meni par mnogo dragih: Spoiler i ova sad vec legendarna;) ozija cheta fejkera. Edited May 8, 2018 by roksi
Indy Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 (edited) ...mora da ja tu nešto ne razumem. Edited May 8, 2018 by Indy
maheem Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Hiro je režirao dosta epizoda Atlante. Gledajte Atlantu. Mnogo je dobra, posebno druga sezona. Možda prvih par epizoda u prvoj sezoni su wtf? U njoj ima mnogo više stvari na ovu temu nego u ovom videu. Spot je ceo paket i mnogo je jači nego sama pesma, slažem se, al mislim da je ideja spota Donaldova.Moj hype oko Donalda je zbog celog opusa koji isporučuje.
Recommended Posts