Malkmus Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Novi album The Breeders mi je omiljeni ovogodišnji, za sada. 1. MetaGoth 2. All Nerve 3. Off You
holden kolfild Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 ako vec nisi skinuo, pojavilo se japansko izdanje pre par dana sa dva bonusa/obrade - joanne od mike nesmitha i gates of steel od devo.
Malkmus Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Nisam imao pojma, mnogo rintao pa propustio. Fala, holdene
Bojan Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 +1 za novi album od Breedersa. Vrlo zrelo. Meta Goth je odlična i vrlo osvežavajuća stvar sa neophodnom dozom misticizma koju volim kod pesme.
Indy Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Prvih par sekundi ove stvari uvek probudi mog mačka, lol - gleda unezvereno okolo za moment, onda je kao "a opet to tvoje sokoćalo" i vrati se spavanju.
roksi Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 opet uspela da zajebem sistem, pa da okacim dok se jos moze!! forum se izgleda obreo protivu mene. ne pusta me unutra gotovo nikako. però adesso, 'sti bravi napoletani =
Indy Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Malo unemployment erotike... jer ništa nije popaljivo nego kao kad nemaš posla nit prihoda. Al ajde... dobra stvar.
Indy Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Bit ću uhapšen zbog cultural appropriation ovolikih količina funka... Any day now
Recommended Posts