Jump to content
IGNORED

youtube radio

luba

Recommended Posts

• Replies 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

2184

• roksi

2082

• Jimmy Kowalski

1594

• Indy

965

Posted

^uu bas su super boogarini

Spoiler

a i naziv benda je  :D❤️

Posted
7 hours ago, roksi said:

^uu bas su super boogarini

isto i ovaj afrobeat kolektiv iz londona u kom sve duvačke instrumente (truba, trombon, sax) sviraju žene ❤️

Spoiler

960.jpg?w=860&q=55&auto=format&usm=12&fi

Posted
12 hours ago, beyoncé said:

isto i ovaj afrobeat kolektiv iz londona u kom sve duvačke instrumente (truba, trombon, sax) sviraju žene ❤️

Hide contents

960.jpg?w=860&q=55&auto=format&usm=12&fi

ne znam da li je do mene ali me sam pocetak asocira i transportuje do malene od idola. sve cekam da se divljanov glas uplete u pricu:)

bozanstvena kompiska, bez ikakvog preterivanja. (meni je vec neko vreme na vinyl wishlisti!)

Posted
24 minutes ago, roksi said:

vinyl wishlist

Upravo sam hteo da stavim ovo na vinyl wishlist, a onda sam se setio da ga imam na vinylu... od 1982.:laugh:

Spoiler

duran.jpg

Posted
2 minutes ago, Indy said:

Upravo sam hteo da stavim ovo na vinyl wishlist, a onda sam se setio da ga imam na vinylu... od 1982.:laugh:

Hide contents

duran.jpg

kul:)) jej, znaci, imas oridjinale!

na svojim putesestvijama sam hrpu pogubila, razdelila, nesto cak (u naletima potrebe za katarzom :D ) i pobacala. ali okrecem novi list! hahah. kupila bezveze-osrednji gramofon i okej (active) zvucnike, a ne posedujem jos nijednu plocu. (uopste me ne zanima da imam more toga, vec pikiram samo na one koje mogu da slusam u celosti (npr. ovaj. i ovaj kog mi je otkrio @Ras na jazz topicu - tenkju za ovaj dragulj, Rase <3 ). lista raste polako:)

nego juce je bio record store day i ne uspeh da iskoristim priliku - dusmani ne dadose! 'si ti mozda virnuo tu i tamo?

Posted

@roksi

Originale (ako se tu računaju PGP RTS, Jugoton i sl.... OK, ima poneka stvarno originalni original)...  

Ali te ploče sam poslednji put video neke 2006, stoje tamo negde u storidžu™ (nadam se da ih nisu pojeli miševi... jel jedu miševi plastiku?)

Za LP ploče nikad nije bilo mesta u koferu.

Ja sam tek pre neki dan čuo za taj record store day. :blush: Ni sad ne znam tačno šta je to, prodavnica, ili (inter)nacionalni praznik.

Posted
8 hours ago, Indy said:

@roksi

Originale (ako se tu računaju PGP RTS, Jugoton i sl.... OK, ima poneka stvarno originalni original)...  

Ali te ploče sam poslednji put video neke 2006, stoje tamo negde u storidžu™ (nadam se da ih nisu pojeli miševi... jel jedu miševi plastiku?)

Za LP ploče nikad nije bilo mesta u koferu.

Ja sam tek pre neki dan čuo za taj record store day. :blush: Ni sad ne znam tačno šta je to, prodavnica, ili (inter)nacionalni praznik.

ne znam, mada nije nemoguce da oni grickaju gotovo sve:)) ali drzim fige da te ipak cekaju u komadu. nama je uspelo da nam se nekoliko kutija dostavi brodom, tamo neke davne devedeset&neke. ali na kraju mi se to iz raznoraznih razloga pretvorilo u teret, pa sam se postepeno resavala nekih stvari koje su meni pripale. 

meni se jos nije potrefilo da odem na record store day - al sledeci planiram da ne propustim:)

Posted (edited)

e: predomisljaj

Edited by roksi