Jump to content
Upgrade na v5

youtube radio

Featured Replies

Roksi, jel znaš za ove...

Melbourne’s relative isolation could in fact be a blessing in disguise. It’s resulted in a pressure cooker of talent; a tight-knit, well practiced network of musicians who’ve put in the hours, paid their dues and are ready to explode into the wider global consciousness. 30/70 are leading the pack with their latest offering.

Working closely with and Paul Bender of Hiatus Kaiyote and Jamil Zacharia to produce the forthcoming record entitled ‘Elevate’.

• Replies 16.6k
  • Views 749.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Roksi, jel znaš za ove...

yep! kacila ih ovde prosle godine:) meni su veoma dobri - za moj ukus, nekada se malko previse priblize hiatus kaiyote po zvuku ali kapiram da im je hk pozamasna inspiracija:) (perhaps a bit influenced and guided by paul bender;)

ovde se melburn bas lepo vidi (i to pre nego sto su nacickali one silne solitere oko rmit-a):

a evo je i pevacica on rhodes <3

Edited by roksi

yep! kacila ih ovde prosle godine:) meni su veoma dobri - za moj ukus, nekada se malko previse priblize hiatus kaiyote po zvuku ali kapiram da im je hk pozamasna inspiracija:) (perhaps a bit influenced and guided by paul bender;)

ovde se melburn bas lepo vidi (i to pre nego sto su nacickali one silne solitere oko rmit-a):

a evo je i pevacica on rhodes <3

Ovo zvuči super. Slučajno sam uhvatio na radiju i mislio da je nešto novo od HK. :D  

Ovo zvuči super. Slučajno sam uhvatio na radiju i mislio da je nešto novo od HK. :D  

e upravo! it's a thin line;)) (to put it mildly;) al dobro, nije melburn veliki pa je sasvim razumljivo sto hk predstavlja pozamasan uticaj na lokalnu ekipu i narastaj. no kako god, hk je ipak the one and only u tom okviru (barem meni) :)

vozi nacrtanog matorog vulvoa, boli ga kurac.

bas friski snimak, nije se ni ohladio.

Edited by holden kolfild

Dobar je novi UNKLE album, mada ni približno Psyence Fictionu i Never, Never Landu. Šarenolik, ima gitare, ima nešto radioheadasto, ima i Marka Lanegana, te i ovu retro elektroniku koja kao da je snimljena negde '90/'91.