Indy Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Roksi, jel znaš za ove... Melbourne’s relative isolation could in fact be a blessing in disguise. It’s resulted in a pressure cooker of talent; a tight-knit, well practiced network of musicians who’ve put in the hours, paid their dues and are ready to explode into the wider global consciousness. 30/70 are leading the pack with their latest offering. Working closely with and Paul Bender of Hiatus Kaiyote and Jamil Zacharia to produce the forthcoming record entitled ‘Elevate’.
roksi Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Roksi, jel znaš za ove... yep! kacila ih ovde prosle godine:) meni su veoma dobri - za moj ukus, nekada se malko previse priblize hiatus kaiyote po zvuku ali kapiram da im je hk pozamasna inspiracija:) (perhaps a bit influenced and guided by paul bender;) ovde se melburn bas lepo vidi (i to pre nego sto su nacickali one silne solitere oko rmit-a): a evo je i pevacica on rhodes <3 Edited August 25, 2017 by roksi
Indy Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 yep! kacila ih ovde prosle godine:) meni su veoma dobri - za moj ukus, nekada se malko previse priblize hiatus kaiyote po zvuku ali kapiram da im je hk pozamasna inspiracija:) (perhaps a bit influenced and guided by paul bender;) ovde se melburn bas lepo vidi (i to pre nego sto su nacickali one silne solitere oko rmit-a): a evo je i pevacica on rhodes <3 Ovo zvuči super. Slučajno sam uhvatio na radiju i mislio da je nešto novo od HK. :D
roksi Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ovo zvuči super. Slučajno sam uhvatio na radiju i mislio da je nešto novo od HK. :D e upravo! it's a thin line;)) (to put it mildly;) al dobro, nije melburn veliki pa je sasvim razumljivo sto hk predstavlja pozamasan uticaj na lokalnu ekipu i narastaj. no kako god, hk je ipak the one and only u tom okviru (barem meni) :)
holden kolfild Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 vozi nacrtanog matorog vulvoa, boli ga kurac.
holden kolfild Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) bas friski snimak, nije se ni ohladio. Edited August 25, 2017 by holden kolfild
Malkmus Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Dobar je novi UNKLE album, mada ni približno Psyence Fictionu i Never, Never Landu. Šarenolik, ima gitare, ima nešto radioheadasto, ima i Marka Lanegana, te i ovu retro elektroniku koja kao da je snimljena negde '90/'91.
Recommended Posts