Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

now playing 2nd coming

Featured Replies

ha! ovo moze na childrens np51XImVQpsDL._SY300_.jpg

• Replies 11.3k
  • Views 722.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

I ne samo ovaj album...Ovih dana mi je najveca zelja da se izvalim za nekim sankom i uzivam u njegovoj muzici, uzivo...ehtumblr_lidfaynql41qgxjx9o1_400.jpg

The-Black-Dog-Tranklements-Sleeve-lores.jpg

Tony Allen - Black Voiceslako zarazni ritmovi

13070.jpgMedju retkim bendovima koji od prvog albuma ne popustaju.

nije los novi Tricky, skoro isti kao zadnji put kad sam ga slusao.

hukqi9.jpg
queens-of-the-stone-age_like-clockwork-608x6081.jpgUh, jedva izdrzah, ali konacno je procureo!Koga zanima, "zaliv" je majka.
Mislim da prvi put sa namerom svratih na muziku, samo da vidim komentariše li se qotsa odje. :)Potpisujem sve sladžu (i onako on zna o čemu priča, a moja stručnost doseže do odvrtanja volumena i trešenja glavom)! I ja sam imao utisak na prvo slušanje da su ga malo previše usporili, ali vrtim ga besomučno ovih dana i baš je preterano dobar album....ja oduševljen! :) Na početku su mi se sviđale samo keep your eyes peeled i I appear missing (definitivno prejebena stvar), možda zato što sam samo njih čuo u onoj promo varijanti, ali kako više slušam sve mi se više stvari i dojmi...danas mi je recimo smooooooth sailing dan. :DA u lešinare sam ozbiljno ušao tek pre koji mesec i jbte, ono je mnoooogo bolje nego što sam očekivao. Odličan album! Vrteo sam ga baš dosta u poslednje vreme, sad se taman imam na šta prešaltati..

Edited by bob loblaw

meni je novi qotsa bio odlican na prvo slusanje, bas zato sto su usporili i izbacili blage metal delove. "if i had a tail" je favorit.dobro su ih i vizuelno ukrasili:http://youtu.be/f49yRhJ0NjI

chet baker - let's get lostgenije

Re: novi Qotsa - meni dobar. EDIT. Funk element je dobrodosao, na momente zvuce skoro kao Parliament.

Edited by Indy

Neil-Young-Crazy-Horse-Psychedelic-Pill.jpg

Preslusao novi QOTSA album jos nekoliko puta. Ne smeta, ali dosadan.

good moaning na predlog señor Voje-iScout-Niblett.jpg