Jump to content

now playing 2nd coming

Featured Replies

ha! ovo moze na childrens np51XImVQpsDL._SY300_.jpg

I ne samo ovaj album...Ovih dana mi je najveca zelja da se izvalim za nekim sankom i uzivam u njegovoj muzici, uzivo...ehtumblr_lidfaynql41qgxjx9o1_400.jpg

The-Black-Dog-Tranklements-Sleeve-lores.jpg

Tony Allen - Black Voiceslako zarazni ritmovi

13070.jpgMedju retkim bendovima koji od prvog albuma ne popustaju.

nije los novi Tricky, skoro isti kao zadnji put kad sam ga slusao.

hukqi9.jpg
queens-of-the-stone-age_like-clockwork-608x6081.jpgUh, jedva izdrzah, ali konacno je procureo!Koga zanima, "zaliv" je majka.
Mislim da prvi put sa namerom svratih na muziku, samo da vidim komentariše li se qotsa odje. :)Potpisujem sve sladžu (i onako on zna o čemu priča, a moja stručnost doseže do odvrtanja volumena i trešenja glavom)! I ja sam imao utisak na prvo slušanje da su ga malo previše usporili, ali vrtim ga besomučno ovih dana i baš je preterano dobar album....ja oduševljen! :) Na početku su mi se sviđale samo keep your eyes peeled i I appear missing (definitivno prejebena stvar), možda zato što sam samo njih čuo u onoj promo varijanti, ali kako više slušam sve mi se više stvari i dojmi...danas mi je recimo smooooooth sailing dan. :DA u lešinare sam ozbiljno ušao tek pre koji mesec i jbte, ono je mnoooogo bolje nego što sam očekivao. Odličan album! Vrteo sam ga baš dosta u poslednje vreme, sad se taman imam na šta prešaltati..

Edited by bob loblaw

meni je novi qotsa bio odlican na prvo slusanje, bas zato sto su usporili i izbacili blage metal delove. "if i had a tail" je favorit.dobro su ih i vizuelno ukrasili:http://youtu.be/f49yRhJ0NjI

chet baker - let's get lostgenije

Re: novi Qotsa - meni dobar. EDIT. Funk element je dobrodosao, na momente zvuce skoro kao Parliament.

Edited by Indy

Neil-Young-Crazy-Horse-Psychedelic-Pill.jpg

Preslusao novi QOTSA album jos nekoliko puta. Ne smeta, ali dosadan.

good moaning na predlog señor Voje-iScout-Niblett.jpg