LaLinea Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 (edited) uzivanje Edited February 9, 2024 by LaLinea
Ras Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 Bowie - Blackstar sam godinama odbijao da slušam i evo po prvi put sam ga čuo nedavno u nekoj retrospektivi (koju sam sam sebi priredio) Dejvidove diskografije od devedesetih, pa na ovamo. Odličan, odličan album! 2
Lancia Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 7 minutes ago, Ras said: Bowie - Blackstar sam godinama odbijao da slušam i evo po prvi put sam ga čuo nedavno u nekoj retrospektivi (koju sam sam sebi priredio) Dejvidove diskografije od devedesetih, pa na ovamo. Odličan, odličan album! Isti slucaj kod mene. Plus od Kejva nisam slusao nista novo od tragicnih dogadjaja u poodici. Ako kazes da je odlicno, slusace se.
Ras Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 24 minutes ago, Lancia said: Isti slucaj kod mene. Plus od Kejva nisam slusao nista novo od tragicnih dogadjaja u poodici. Ako kazes da je odlicno, slusace se. Da, meni je bio neophodan vremenski odmak, kako bih sam album i njegovo slušanje razdvojio od Dejvidove smrti koja je koincidirala sa objavljivanjem. I slušao sam na nagovor prijatelja.
Lancia Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 https://iguanadeathcult.bandcamp.com/album/echo-palace 1
Recommended Posts