precog Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 (edited) @Lancia ajd pomozi mi, molim te, razbijam glavu danima oko benda/pesme koji sam skinuo sa nekog tvog linka sa skloa-e. Neki alt country/modern country brzi, gitare, refren je nesto coming down from a mountain ili nesto i onda nesto helicopter hocu dumrem ne mogu da se setim, niti da izguglam, ostalo mi je negde na nekim diskovima, usb-ovima. edit. album je sa kraja 2000, pocetak 2010 Edited February 2, 2024 by precog
Lancia Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 9 minutes ago, precog said: @Lancia ajd pomozi mi, molim te, razbijam glavu danima oko benda/pesme koji sam skinuo sa nekog tvog linka sa skloa-e. Neki alt country/modern country brzi, gitare, refren je nesto coming down from a mountain ili nesto i onda nesto helicopter hocu dumrem ne mogu da se setim, niti da izguglam, ostalo mi je negde na nekim diskovima, usb-ovima. Brt, mnogo tesko da ti pomognem, kod mene na disku alt. country i folk zauzimaju xy giga, svaka njihova pesma je recima negde u brdima - ovako na bombaka eventualno Steve Earle - Copperhead Road moras jos neku asocijaciju da das.
precog Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 ma, nema sanse da se setim, pogledacu jos jednom na hardu sutra.
precog Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 2 hours ago, Lancia said: Brt, mnogo tesko da ti pomognem, kod mene na disku alt. country i folk zauzimaju xy giga, svaka njihova pesma je recima negde u brdima - ovako na bombaka eventualno Steve Earle - Copperhead Road moras jos neku asocijaciju da das. Setio sam se dok sam prao zube i pustio mozak da leti.
precog Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Odlican ceo album, ovo mi za kola za duze voznje.
Lancia Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 1 minute ago, precog said: Odlican ceo album, ovo mi za kola za duze voznje. pre dvadeset godina?¿ sad me zezas, dal je skloa tad i postojala?
vladavsnarod Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) 6 hours ago, Lancia said: pre dvadeset godina?¿ sad me zezas, dal je skloa tad i postojala? Nije baš, mislim da je bila neka 2008-2009 god. edit: nisam imao pojma da je M. Ward još uvek aktivan Edited February 3, 2024 by vladavsnarod
precog Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 7 hours ago, Lancia said: pre dvadeset godina?¿ sad me zezas, dal je skloa tad i postojala? Ne zezam, gotovo sam siguran da si ti okacio.
John Coltrane Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 Kreće na 48min intrervju sa basistiom grupe Skeet, post punk bend iz okoline Koventrija koji je vaskrsao 2023. godine preko BandCampa, a da je pre toga imao samo neke kasete sa par svirki. Dva brata oduševljena glasom jedne cure. https://www.bbc.co.uk/sounds/play/m001v1nz (epizoda dostupna do sutra 19:00) https://almostunknown.bandcamp.com/album/skeet-park-road
Recommended Posts