Jump to content
IGNORED

now playing 2nd coming

luba

Recommended Posts

Posted (edited)

Steely Dan - Aja

Ove godine nam fale godišnje liste.

Ja bih otvorio temu da imam neku listu, ali nemam, jer je prethodna godina meni najgora u kontekstu muzike koju volim.

Edited by Malkmus
Posted
11 minutes ago, Malkmus said:

Steely Dan - Aja

Ove godine nam fale godišnje liste.

Ja bih otvorio temu da imam neku listu, ali nemam, jer je prethodna godina meni najgora u kontekstu muzike koju volim.

Mislim da si ti jednom postavio, trazim album ili grupu..plavi omot, ima u nazivu every ili sedam ili days?

Izvini ako sam te zamenio sa nekim, vidim da si tu, pa reko da pitam...postavljeno na neku godisnjicu, pre koju godinu na muzici ovde negde..

Posted (edited)
37 minutes ago, villiem said:

Mislim da si ti jednom postavio, trazim album ili grupu..plavi omot, ima u nazivu every ili sedam ili days?

Izvini ako sam te zamenio sa nekim, vidim da si tu, pa reko da pitam...postavljeno na neku godisnjicu, pre koju godinu na muzici ovde negde..

Sad sam gledao poslednjih dvadesetak strana now playinga, malo toga ima što bi odgovaralo.

Ima ovo sa vremenskim odrednicama ili plavim omotom

I ovaj hip hop

A u mom folderu, a da odgovara opisu jedino Porridge Radio - Every Bad iz 2021. To je indie sa reskim gitarama i sporadičnim urlanjem pevačice.

Porridge_Radio_-_Every_Bad_album_cover.j

edit: Ili Six By Seven, to je dosta opskuran indie rock

https://www.youtube.com/watch?v=Trz2k7Ma2nI&list=OLAK5uy_ltEamVq-1rycETAUIuIhXoheuLmw28oYU

Edited by Malkmus
  • Hvala 1
Posted

MjQtMzAwNC5qcGVn.jpeg

blast from the past... imam osecaj da sam ipak ostario za poslednjih 30 godina

• +1 2
Posted

Iggy-Pop-Every-Loser-Art-1672760929-scal

Skroz kul novi Iggy Pop, lagani album za novu godinu.

Posted

Zanimljivo ime, nezanimljiva muzika. 

Posted
24 minutes ago, Malkmus said:

ROkMaAL.jpg

zapostavljeni heroj!

year of mondays mi je najdrazi, ali sve sto sam cuo je dobro

Posted

y4mzjnkHNwJFKoKCa_oqyirmSkMgkkTR4WMj1b7I

Bardo Hotel Soundtrack je kod mene evaluirao od potpunog nerazumevanja u vreme objavljivanja do jednog mi od omiljenih Tuxedomoon albuma (uz Vapour Trails i The Ghost Sonata). 

Drugi cd na repertoaru ovih dana je kompilacija kojom je Ring Ring obeležio 25 godina svog postojanja.

Posted

Mesec Scotta Walkera!

Počelo je sa The Big Hurt.

Onda je prijatelj napisao poruku o neuobičajenom toku Walkerove karijere (od pop zvezde do eksperimentalne muzike), o četvrtom albumu i ilustrovao sa The Old Man's Back Again.

Nakon toga sam slušao prvi album. Onda drugi, a nakon drugog, treći i četvrti. Onda sve to ponovo i ne nužno hronološkim redom. 

• +1 2