December 16, 20222 yr @wayfaring strangerZahvaljujući tebi sam otkrio DD Synthesis, verovatno sa albumom Swinging Macedonia. Ovaj (The Path of...) je dobar, a sam završetak albuma sa Balkans i Against The Wind - furiozan!
December 16, 20222 yr 33 minutes ago, Ras said: @wayfaring strangerZahvaljujući tebi sam otkrio DD Synthesis, verovatno sa albumom Swinging Macedonia. Ovaj (The Path of...) je dobar, a sam završetak albuma sa Balkans i Against The Wind - furiozan! DD u DD Synthesis su inicijali Dragana Dautovskog. I njegovi solo radovi su odlični, ali nisu toliko prijemčiv kao Synthesis koji su I dalje favoriti. Ako ih nisi zakačio na nekom od koncerata u Sava Centru, pogledaj DVD. Na drugi koncert benda Anastasia (posle albuma Nokturnal kada su već uveliko u elektro vodama) otišao sam zbog predgrupa, grčkog benda Avaton koji je i za same grke opskuran. https://www.discogs.com/artist/2799764-Άβατον
December 17, 20222 yr Za veselo subotnje prepodne: NC & TBS - Your Funeral....My Trial And the sun it shined, a little stronger!
December 25, 20222 yr Tom Waits - Rain Dogs Retko slušam ovaj album, jer ume da bude naporan. Večeras mi je potaman.