Lancia Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 1 minute ago, beyoncé said: dobar šizoje A guglao sam da vidim, bio sam siguran da je neki nas covek a ono Sizoje Svajcarac 2
maheem Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 I ja ih danas slušao oko podneva. A posle Level 42 prvi album. 1
kurdi Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 sta bi od ovi trebalo da bude najbolje? meni sve zvuci isto...
vladavsnarod Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 1 hour ago, kurdi said: sta bi od ovi trebalo da bude najbolje? meni sve zvuci isto... Taj je najbolje prošao komercijalno čini mi se, a surf ko surf... 1
kurdi Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 sad malo r'n'r ko r'n'r... nisam nikada slusao lazy cowgirls kad su bili aktuelni, mislio sam da su to neke kaubojke, ali sam se nekako navukao da skupljam rankoutsiders i nekada se bas nalozim kad ih slusam 2
wayfaring stranger Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 3 hours ago, kurdi said: sta bi od ovi trebalo da bude najbolje? meni sve zvuci isto... Meni je As the dark wave swells najbolji. I to ubedljivo.
wayfaring stranger Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 1 hour ago, kurdi said: sad malo r'n'r ko r'n'r... nisam nikada slusao lazy cowgirls kad su bili aktuelni, mislio sam da su to neke kaubojke, ali sam se nekako navukao da skupljam rankoutsiders i nekada se bas nalozim kad ih slusam Jedina dva benda koja su imala po dve recenzije za svaki novi album u Maximum r'n'r-u su Lazy Cowgirls I Dead Moon. Par puta nabacio Zikici ideju da mi proda prvi album LC na vinilu. Nije hteo. Ovo je slika sa koncerta iz Stuttgarta od pre dva meseca. U publici nas 14. Na kraju koncerta 19. Tuga, a oni razvalili. 1
kurdi Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 (edited) ovaj me je originalno navukao: onaj iznad (the past came...) mi je definitivno slabiji, ali svejedno interesnatno je imati sve u fizickom formatu i zbog omota, njegovih komentara i knjizicama edit: pardon, iznad sam okacio 14th & nowhere... ali slusao sam danas i the past came callin', koji mi je slabiji. Edited August 21, 2022 by kurdi 1
bey Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 malo sam ga zaboravila delicate steve - after hours Spoiler 2 1
vladavsnarod Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 16 minutes ago, beyoncé said: malo sam ga zaboravila delicate steve - after hours Reveal hidden contents Jednom sam ga sreo na festivalu i oslovio sa Seasick Steve 2
Lancia Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 5 minutes ago, beyoncé said: glasno sam se nasmejala šta je rekao? Promrmljao je nesto kroz bradu 2
vladavsnarod Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 12 hours ago, beyoncé said: glasno sam se nasmejala šta je rekao? Dobro se snašao u delikatnoj situaciji i odlučio da prećuti. Tačno se video delić sekunde gde kaže sebi ćuti i poziraj. 1
Recommended Posts