maheem Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Lancia zaređao soundtracks pa samo da podelim impresiju od pre par dana - odličan soundtrack za Licorice Pizza, film mi se nije nešto dopao. Ovaj tune 2
Lancia Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 5 minutes ago, maheem said: Lancia zaređao soundtracks pa samo da podelim impresiju od pre par dana - odličan soundtrack za Licorice Pizza, film mi se nije nešto dopao. Ovaj tune Jes malo uvrnut film, jace su same uloge. Jel dobar ceo soundtrack ili ti samo ovo ostalo urezano? 20 minutes ago, Ras said: Lula Cortez i Ze Ramahlo - Paebiru Zato je ovo Rasovo skroz leglo. Muchas gracias.
maheem Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 19 minutes ago, Lancia said: Jes malo uvrnut film, jace su same uloge. Jel dobar ceo soundtrack ili ti samo ovo ostalo urezano? Zato je ovo Rasovo skroz leglo. Muchas gracias. Dobar je ceo ost
Ras Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 @LanciaTo mi je jedan od albuma za sva vremena, a i ja sam ga večeras u miru i sa uživanjem odslušao.
Ras Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Cowboy Junkies imaju novi album kavera (Parsons, Young, Dylan, R Stones...) Songs of Recollection Dosta pesama je već objavljivano i poznato od ranije, ali ih je lepo imati na okupu. Five Years je već bila na YT u live verziji (odlična!), a sada je dostupan i (lyrics) video: 4
I*m with the pilots Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 https://amekcollective.bandcamp.com/album/residues 1
Recommended Posts