Lancia Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 https://aquaserge.bandcamp.com/album/the-possibility-of-a-new-work-for-aquaserge
kurdi Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 izgleda da krece neko reizdavanje madeti measure, vol 1 ima opet da se kupi regularno, i na vinilu
Lancia Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 17 hours ago, kurdi said: izgleda da krece neko reizdavanje madeti measure, vol 1 ima opet da se kupi regularno, i na vinilu Kad si vec tu, si slusao onetwothree?¿
kurdi Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 6 hours ago, Lancia said: Kad si vec tu, si slusao onetwothree?¿ nisam, probacu. od maticnih bendiova znam samo (i volim) kleenex/liliput
Haralampije Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) Kao klinac sam imao ovaj vinil, bese to jedna od najmanje sviranih ploca,probao sam vise puta i nije mi se svidelo, posle sam je nekom uvalio na marketu u SKC-u, valjda. Onda sam bio pre-zadojen mracnjastvom 80-tih i nije mi legla.Eo sad mi prija, dva opasna dilkana,lepo razigrani,bez iole zelje da budu komercijalni. Ako neko hoce da poslusa saljem nekomercijalno putem Spoiler Edited October 19, 2021 by Haralampije
Ras Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 43 minutes ago, Tsai said: jel imamo temu za gilti plezhrs? Možda je ovo najpribližnije:
jms_uk Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Tracklist: 01 – Beautiful Life (From The Netflix Documentary Convergence) 02 – Beautiful Life (Edit) 03 – All My Life
Recommended Posts