Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

now playing 2nd coming

Featured Replies

flbluesmagicianjpg(1).jpgRecorded March 5, 1969 in Furry's apartment near Fourth & Beale Streets, Memphis. Furry performed with his guitar, in bed, leg off.
  • Replies 11.3k
  • Views 722.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

Buka, udaranje po cineli, energija, skakanje, sreca, radost, oda zivotu, koks :thumbup:Pokidace ti hipsteri kad dodju.
da, i ja sam se prijatno iznenadio kada je bad rekao da ce doci. bice zanimljivo da upoznas sve te likove, pogotovo onog desnog [sa onog snimka] gitaristu, napravis koji snimak sa njim :D
da, i ja sam se prijatno iznenadio kada je bad rekao da ce doci. bice zanimljivo da upoznas sve te likove, pogotovo onog desnog [sa onog snimka] gitaristu, napravis koji snimak sa njim :D
biće to 1 opak koncert.sada novi ep pevača nikad prežaljenih tha lazy cowgirls:RankoutsidersEP_zpsfbdf1239.jpg
ColtraneOlatunjiCover.jpgima My Favorite Things od 35 minuta. inace, poslednji trejnov cert tonski zabelezen
24b3giq.jpg1/2 neon neon = gryff rhys iz super furry animals.zanimljivi su gosti: asia argento, cate le bon, sabrina salerno...

Kutmah's One Hour All SA-RA Set544245_589658587729598_295771098_n.png

Za sada samo ovaj singl - novi album [prvi posle 6 godina] izlazi u maju.texasconv.jpg

2cadyc.jpg
space_funk_web-450x393.jpgsuper mix. kontam da kupim auto jednog dana i da ga slušam dok se vozim
crime-and-the-city-solution-american-twilight.jpg
5151N96Y53L.jpgPS. Dobar ovaj Spotify:)
NAML005CD.jpgodličan Cook Classics kao i prethodna izdanja Makera