March 25, 201312 yr Recorded March 5, 1969 in Furry's apartment near Fourth & Beale Streets, Memphis. Furry performed with his guitar, in bed, leg off.
March 25, 201312 yr Buka, udaranje po cineli, energija, skakanje, sreca, radost, oda zivotu, koks :thumbup:Pokidace ti hipsteri kad dodju.da, i ja sam se prijatno iznenadio kada je bad rekao da ce doci. bice zanimljivo da upoznas sve te likove, pogotovo onog desnog [sa onog snimka] gitaristu, napravis koji snimak sa njim :D
March 25, 201312 yr da, i ja sam se prijatno iznenadio kada je bad rekao da ce doci. bice zanimljivo da upoznas sve te likove, pogotovo onog desnog [sa onog snimka] gitaristu, napravis koji snimak sa njim :Dbiće to 1 opak koncert.sada novi ep pevača nikad prežaljenih tha lazy cowgirls:
March 25, 201312 yr ima My Favorite Things od 35 minuta. inace, poslednji trejnov cert tonski zabelezen
March 25, 201312 yr 1/2 neon neon = gryff rhys iz super furry animals.zanimljivi su gosti: asia argento, cate le bon, sabrina salerno...
March 27, 201312 yr mix koji se najviše slušao poslednje 3 godine i u lošim i u dobrim vremenskim uslovima :)http://www.mixcloud.com/fullrange/meu-brasil-fevereiro-2010/hit do hita u sjajnim izvedbama