March 24, 201312 yr jel imas ti jos ovih srebrenih gvadalupljana? super su, fala na preporuci stižu vam 2 albuma + ep sa ovom majstorčinom via wetransfer:
March 25, 201312 yr bob zimmerman ceo dan na slusalicama, sve od njega. bradati hipsteri od 28 leta koje srecem ceo dan kao da ispadaju iz njegovih pesama
March 25, 201312 yr sto se tice ovog benda [thee oh sees] i onaj live snimak sto je bad okacio, bio sam ubedjen da su na koksu. jedino je bubnjar izvukao samo jednu lajnu kako bi mogao da svira jer se predhodnu noc overio i morao je na reanimaciju :D iznenadio sam se kada mi je bad rekao: "ma, jok". XD
March 25, 201312 yr sto se tice ovog benda [thee oh sees] i onaj live snimak sto je bad okacio, bio sam ubedjen da su na koksu. jedino je bubnjar izvukao samo jednu lajnu kako bi mogao da svira jer se predhodnu noc overio i morao je na reanimaciju :D iznenadio sam se kada mi je bad rekao: "ma, jok". XDBuka, udaranje po cineli, energija, skakanje, sreca, radost, oda zivotu, koks :thumbup:Pokidace ti hipsteri kad dodju.