July 11, 20204 yr https://sitimuharam.bandcamp.com/album/siti-of-unguja-romance-revolution-on-zanzibar
July 11, 20204 yr 19 hours ago, Ras said: Odličan novi album za Jayhawks - XOXO Reveal hidden contents Nikad ne bih pomislio da ti se svidja ovakva muzika, sto bi se reklo, drugacije sam te zamisljao Edited July 11, 20204 yr by Lancia
July 11, 20204 yr 14 hours ago, Lancia said: nedavno sam ponovo počela da ga slušam. što je stariji to je sve bolji.
July 11, 20204 yr Just now, beta kentauri said: nedavno sam ponovo počela da ga slušam. što je stariji to je sve bolji. To isto mozes i za mene da kazes Sylvian je magija.
July 11, 20204 yr 7 hours ago, Lancia said: Nikad ne bih pomislio da ti se svidja ovakva muzika, sto bi se reklo, drugacije sam te zamisljao Zašto? Jayhawks sam oduvek voleo, a na ovom albumu ima nečega što me labavo, a ne direktno asocira na Byrdse.
July 11, 20204 yr 4 minutes ago, Ras said: Zašto? Jayhawks sam oduvek voleo, a na ovom albumu ima nečega što me labavo, a ne direktno asocira na Byrdse. Sta znam, verovatno mi nije legla muzika, pa kucam na tvoja vrata. Zezam se, cisto malo da te prozovem:)
July 12, 20204 yr 14 hours ago, Lancia said: Sta znam, verovatno mi nije legla muzika, pa kucam na tvoja vrata. Zezam se, cisto malo da te prozovem:) Spoiler