Ras Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 @Commonkako ti izgleda taj album? Nije da baš volim bend, ali meni baš loš i obrisao ga odmah.
Common Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 11 hours ago, Ras said: @Commonkako ti izgleda taj album? Nije da baš volim bend, ali meni baš loš i obrisao ga odmah. Definitivno slabiji od prošlog. Više seksi vokala od seksi basistkinje, ali gitarski deo suviše repetativan. Bez obzira na sve album je prijatan za pozadinsko slušanje sad kad je počelo leto za stvarno.
Indy Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 (edited) Minimalism for the Mind Philip Glass & Michael Nyman & Steve Reich Ne znam da li ima van spotify-a, u stvari, ima lista i na UK amazonu (ali nije available za dl). U pitanju je kompilacija 16 sati mini. muzike, idealno za uz udubljivanje u kjnigu. Edited June 25, 2020 by Indy
kurdi Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 Rebel Star - Demoni Vojvodjanski Joe Pernice jase sam i sad mi se cini da je napravio svoj najbolji album.
Ras Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Odavno nisam slušao - domaći klasik: Boris Kovač & Ladaaba Orchestra - The Last Balkan Tango
Recommended Posts