March 13, 20205 yr 4 hours ago, Jimmy Kowalski said: Gde si kupio (može i neki WeTransfer na pm ako te ne mrzi)...
March 13, 20205 yr Ima ovde (znam da sam dosadan...) https://open.spotify.com/album/6vri76uUn8S6au6e1JaWzs?si=c2rR7m_BRSOgV76aWaxtVg
March 14, 20205 yr 25 minutes ago, Skyhighatrist said: Gde si kupio (može i neki WeTransfer na pm ako te ne mrzi)... Imas pm..
March 15, 20205 yr Porridge Radio - Every Bad (Secretly Canadian) Britanski bend koji ima demo album i nekoliko singlova, sad izdao regularni album. Najviše klasičnog ostrvskog indie izraza iz doba devedesetih, uključujući i shoegazovanje, u nekim trenucima čujem i Throwing Muses, tako da ko voli takav zvuk, može da posluša. Vrlo dobar album.
March 15, 20205 yr 12 minutes ago, Indy said: Malo da presečem silni džez od ovih dana... Sancta simplicitas. to mi je nº1 za proslu godinu. ne znam zasto, uvek me asociraju na Television.
March 18, 20205 yr 2 hours ago, Lancia said: Hide contents baš sam to slušala skoro Spoiler nešto si mi poznat?
March 18, 20205 yr 10 minutes ago, beyoncé said: baš sam to slušala skoro Reveal hidden contents nešto si mi poznat? mozda smo zajedno slusali ¿ 3 minutes ago, Indy said: Lanća, ako imaš linak za sahara blue, PM moliću... 1 minute ago, I*m with the pilots said: Moze i meni! Aj' sacu da ga uploudujem, pa vam siljem.
March 18, 20205 yr 3 minutes ago, Lancia said: mozda smo zajedno slusali ¿ ti upitnici... majo, ti li si¿