Lancia Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Dobar je bradonja na svakoj ploci, koketira sa raznim muzickim pravcima, seksi glas - de ces vise.
Ras Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Shabaka b/w edition! Shabaka & The Ancestors - We Are Sent Here By History
Indy Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 On 9.3.2020. at 5:10, maheem said: Sa njom regularno svira i Radomir Milojković-Točak... oops, samo Radomir Milojković. Sugrađanin... sad živi na Ibici. Dopadaju mi se njegove solaže, ali ton nije baš po mom ukusu, malo je mršav... Ali, možda šefica Muriel tako hoće. PS. Album mi se izrazito svidža! Vidi se da voli indijsku i, posebno, afričku muziku.
I*m with the pilots Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 https://cairoliberationfront.bandcamp.com/album/nymphaea-caerulea
Indy Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 8 hours ago, Indy said: ...i, posebno, afričku muziku. Ima i ovo... i skroz valja.
Lancia Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 danas samo hasisarenje, bim-bam-boom: @Indy fala na erajvel docecima, pogotovo ovom drugom
maheem Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 20 hours ago, Indy said: Sa njom regularno svira i Radomir Milojković-Točak... oops, samo Radomir Milojković. Sugrađanin... sad živi na Ibici. Dopadaju mi se njegove solaže, ali ton nije baš po mom ukusu, malo je mršav... Ali, možda šefica Muriel tako hoće. PS. Album mi se izrazito svidža! Vidi se da voli indijsku i, posebno, afričku muziku. I bubnjar je naše gore list. Čekiraj joj/im i poslednji album Reverence. Np: Odličan Kopenhanđanin lekoviti Alabaster po treći put: A sada je na redu drugi album sugrađana - Dragon's Fuel - Pomorandže Artwork by....
Indy Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 (edited) Quote Čekiraj joj/im i poslednji album Reverence. Da, da, slušam samo to već drugi dan (ima sve na Spotify.) I to ne zato što je band polu-beogradski. Meni taj stil baš leži. Edited March 13, 2020 by Indy
Recommended Posts