Jump to content
IGNORED

now playing 2nd coming

luba

Recommended Posts

Posted
CS477380-01A-BIG.jpgCarlos Nino inside :)cosmic folky soul
Posted
lanćo nater'o
ja se izvinjavam, pogresio sam foto, a posle me mrzelo da ispravljam racunajuci nece valjda Maheem da se upeca :P ploca je dobra, al' za zaludjenike kabarea, tj. previse suva za neku preporuku.hteo sam ovo da preporucim:13zaa6f.jpge Makso, imam da ti preporucim (opet) ovaj ruski forum, vecina downlouda je super brza, dolazi direktno sa foruma, moras da budes ulogovan, da lajkujes post i dobijas zeleno svetlo za link.ovo naravno vazi i za ostale (malobrojne) koji prate ovaj pdf, narocito za one koji vole grindmetalhardcrustpunktrashgarage...nema sta nema.
Posted
p r e p o r u k a2h3dco1.jpg
daj neki link, sve sto sam naso je mrtvo
Posted
ja se izvinjavam, pogresio sam foto, a posle me mrzelo da ispravljam
idi bre u persun
Posted
ja se izvinjavam, pogresio sam foto, a posle me mrzelo da ispravljam racunajuci nece valjda Maheem da se upeca :P ploca je dobra, al' za zaludjenike kabarea, tj. previse suva za neku preporuku.hteo sam ovo da preporucim:e Makso, imam da ti preporucim (opet) ovaj ruski forum, vecina downlouda je super brza, dolazi direktno sa foruma, moras da budes ulogovan, da lajkujes post i dobijas zeleno svetlo za link.ovo naravno vazi i za ostale (malobrojne) koji prate ovaj pdf, narocito za one koji vole grindmetalhardcrustpunktrashgarage...nema sta nema.
pa da, zatrovao si mi atmosferu kod kuće ovim kabareom. tražila se lajna dopa više :D čekiraću drugom prilikom.thanx za forum. registrovao sam se. nastavi sa preporukama!
Posted

1 Vrh na kosmische musik...Klaus-Schulze-Mirage---Orange-L-438708.jpg

"...čudesno spokojna i prostrana, kao onaj hladni i tihi prostor u kome se okreću zvezde."
Posted
Knut%2BHamre%2Band%2BSteve%2BTibbetts%2Bcover_123192532009.jpgKnut Hamre & Steve Tibbetts - ÅPostmoderni neoprimitivizam. Kako to gordo zvuči.
Posted

Ha! Steve je moj stari heroj. Baci linak ako imas.

Posted

Nemam linak, imam cvrsto izdanje, ako ne nadjes mogu negde da okacim. Dobar ti heroj. :)

Posted

A, OK, mislio sam da je nešto novo... nađoh 1. stvar na Jutjubu, pa fino zvuči.http://youtu.be/so7J7wDr10Y