Lancia Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 lanćo nater'oja se izvinjavam, pogresio sam foto, a posle me mrzelo da ispravljam racunajuci nece valjda Maheem da se upeca :P ploca je dobra, al' za zaludjenike kabarea, tj. previse suva za neku preporuku.hteo sam ovo da preporucim:e Makso, imam da ti preporucim (opet) ovaj ruski forum, vecina downlouda je super brza, dolazi direktno sa foruma, moras da budes ulogovan, da lajkujes post i dobijas zeleno svetlo za link.ovo naravno vazi i za ostale (malobrojne) koji prate ovaj pdf, narocito za one koji vole grindmetalhardcrustpunktrashgarage...nema sta nema.
Papovac Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 p r e p o r u k adaj neki link, sve sto sam naso je mrtvo
Papovac Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ja se izvinjavam, pogresio sam foto, a posle me mrzelo da ispravljamidi bre u persun
maheem Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ja se izvinjavam, pogresio sam foto, a posle me mrzelo da ispravljam racunajuci nece valjda Maheem da se upeca :P ploca je dobra, al' za zaludjenike kabarea, tj. previse suva za neku preporuku.hteo sam ovo da preporucim:e Makso, imam da ti preporucim (opet) ovaj ruski forum, vecina downlouda je super brza, dolazi direktno sa foruma, moras da budes ulogovan, da lajkujes post i dobijas zeleno svetlo za link.ovo naravno vazi i za ostale (malobrojne) koji prate ovaj pdf, narocito za one koji vole grindmetalhardcrustpunktrashgarage...nema sta nema.pa da, zatrovao si mi atmosferu kod kuće ovim kabareom. tražila se lajna dopa više :D čekiraću drugom prilikom.thanx za forum. registrovao sam se. nastavi sa preporukama!
Indy Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 1 Vrh na kosmische musik... "...čudesno spokojna i prostrana, kao onaj hladni i tihi prostor u kome se okreću zvezde."
Pixie Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Knut Hamre & Steve Tibbetts - ÅPostmoderni neoprimitivizam. Kako to gordo zvuči.
Pixie Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Nemam linak, imam cvrsto izdanje, ako ne nadjes mogu negde da okacim. Dobar ti heroj. :)
Indy Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 A, OK, mislio sam da je nešto novo... nađoh 1. stvar na Jutjubu, pa fino zvuči.http://youtu.be/so7J7wDr10Y
Recommended Posts