Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

now playing 2nd coming

Featured Replies

a3683550416_10.jpg

• Replies 11.3k
  • Views 721.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

odličan je Mansur, mogo je album biti duži i kompleksniji, ovako je ispao samo prijatan

a1035460681_10.jpg

nije mi baš skroz legla Fatima, al zato ovi kidaju:

a0855232121_10.jpg

Interesantan black metal/crust kombo. Kao, recimo, kad bi bend Tragedy obuzelo neko mračno beznađe. Lajk. 

676339.jpg?5432

https://www.deezer.com/en/album/50064472

Hej, Henk Vrbovski, mene oduševio Pale Communion Opetha.

A mislio sam da su oni samo neki death growl napucani kvazi progresiv mjetalci. 

Ovo im je remek-delo

Edited by Bujodrag

dfa26de1.jpg

Swans - Too be kind

16 hours ago, Bujodrag said:

Hej, Henk Vrbovski, mene oduševio Pale Communion Opetha.

A mislio sam da su oni samo neki death growl napucani kvazi progresiv mjetalci. 

Bujo, majstore, znači metal :). Kul. Sad kad sisate metalke navale na tebe, ima da ti raskupusaju bradu ;).  

BTW, ne varim Opeth, jbg, iz ne znam kog razloga. Probao sam u više navrata da ih zavolim, ali nije išlo :sad:.

NP: Radio Paradise 

radio-paradise.jpg

001-300x300.jpg

9 hours ago, Willow said:

Bujo, majstore, znači metal :). Kul. Sad kad sisate metalke navale na tebe, ima da ti raskupusaju bradu ;).  

BTW, ne varim Opeth, jbg, iz ne znam kog razloga. Probao sam u više navrata da ih zavolim, ali nije išlo :sad:.

Ma jok mjetal, ne slušam. Ovaj album im je, ako moram da ih etiketiram, zdravi hard rock progressive

Čuo sam ja za njih pre par godina, baš po toj prog etiketi i onda sam pedantno i disciplinovano krenuo da ih preslušavam od prvog albuma. Stigao sa do trećeg i tu odustao jer to jeste metal, death, doom šta već, sa death growl i prosto mi je sve to bilo dosadno i skoro jednolično. Nisam ni stigao do Pale Communion.

A još ludje, taj album mi je preporučio gitarista! Ja sam imao death metal ekskurziju krajem osnovne škole ali on je oduvek u rock bluz oldskul svirci. Kako je on iskopao Opeth, ne mi jasno. Ali i njemu se svideo a ja sam pride ponovo skinuo celu Opeth diskografiju i vidim sad kako su se postepeno menjali od death doom početaka do ovoga sada. Raznovrstan bend. Ne tapkaju u mestu, već to je za ristepak.

Javni se pa svrati kad budeš imao vremena  :) 

2 hours ago, Bujodrag said:

Stigao sa do trećeg i tu odustao

Ja baš ovih dana preslušavam (my arms, your hearse) i konačno sam počeo da varim tu raniju fazu, možda je zbog vremena :D ali baš mi je dobar album. A ja sam prvo počeo da slušam njihovu sadašnju (čistu) prog fazu, poslednja 3 albuma.

2m26yyf.jpg

i love your mind

2ue5p3m.jpg

1 hour ago, Pečorin said:

Ja baš ovih dana preslušavam (my arms, your hearse) i konačno sam počeo da varim tu raniju fazu, možda je zbog vremena :D ali baš mi je dobar album. A ja sam prvo počeo da slušam njihovu sadašnju (čistu) prog fazu, poslednja 3 albuma.

Ja za sada mogu da istrpim Watershed, dobar je, ali oni raniji su mi ipak još uvek ....hm...

Ali, dobar bend, sveukupno. 

Ja sam u tu skandinavsku priču zašao kad sam otkrio odlične anonimuse Circles End. Dobri su, šteta što nisu snimili više albuma.

2rm1ron.jpg

31200686228_c0bc7c7dca_z.jpg