Jump to content
IGNORED

now playing 2nd coming

luba

Recommended Posts

Posted

odličan je Mansur, mogo je album biti duži i kompleksniji, ovako je ispao samo prijatan

a1035460681_10.jpg

Posted

nije mi baš skroz legla Fatima, al zato ovi kidaju:

a0855232121_10.jpg

Posted (edited)

Hej, Henk Vrbovski, mene oduševio Pale Communion Opetha.

A mislio sam da su oni samo neki death growl napucani kvazi progresiv mjetalci. 

Ovo im je remek-delo

Edited by Bujodrag
Posted

dfa26de1.jpg

Swans - Too be kind

Posted
16 hours ago, Bujodrag said:

Hej, Henk Vrbovski, mene oduševio Pale Communion Opetha.

A mislio sam da su oni samo neki death growl napucani kvazi progresiv mjetalci. 

Bujo, majstore, znači metal :). Kul. Sad kad sisate metalke navale na tebe, ima da ti raskupusaju bradu ;).  

BTW, ne varim Opeth, jbg, iz ne znam kog razloga. Probao sam u više navrata da ih zavolim, ali nije išlo :sad:.

NP: Radio Paradise 

radio-paradise.jpg

Posted
9 hours ago, Willow said:

Bujo, majstore, znači metal :). Kul. Sad kad sisate metalke navale na tebe, ima da ti raskupusaju bradu ;).  

BTW, ne varim Opeth, jbg, iz ne znam kog razloga. Probao sam u više navrata da ih zavolim, ali nije išlo :sad:.

Ma jok mjetal, ne slušam. Ovaj album im je, ako moram da ih etiketiram, zdravi hard rock progressive

Čuo sam ja za njih pre par godina, baš po toj prog etiketi i onda sam pedantno i disciplinovano krenuo da ih preslušavam od prvog albuma. Stigao sa do trećeg i tu odustao jer to jeste metal, death, doom šta već, sa death growl i prosto mi je sve to bilo dosadno i skoro jednolično. Nisam ni stigao do Pale Communion.

A još ludje, taj album mi je preporučio gitarista! Ja sam imao death metal ekskurziju krajem osnovne škole ali on je oduvek u rock bluz oldskul svirci. Kako je on iskopao Opeth, ne mi jasno. Ali i njemu se svideo a ja sam pride ponovo skinuo celu Opeth diskografiju i vidim sad kako su se postepeno menjali od death doom početaka do ovoga sada. Raznovrstan bend. Ne tapkaju u mestu, već to je za ristepak.

Javni se pa svrati kad budeš imao vremena  :) 

Posted
2 hours ago, Bujodrag said:

Stigao sa do trećeg i tu odustao

Ja baš ovih dana preslušavam (my arms, your hearse) i konačno sam počeo da varim tu raniju fazu, možda je zbog vremena :D ali baš mi je dobar album. A ja sam prvo počeo da slušam njihovu sadašnju (čistu) prog fazu, poslednja 3 albuma.

Posted
1 hour ago, Pečorin said:

Ja baš ovih dana preslušavam (my arms, your hearse) i konačno sam počeo da varim tu raniju fazu, možda je zbog vremena :D ali baš mi je dobar album. A ja sam prvo počeo da slušam njihovu sadašnju (čistu) prog fazu, poslednja 3 albuma.

Ja za sada mogu da istrpim Watershed, dobar je, ali oni raniji su mi ipak još uvek ....hm...

Ali, dobar bend, sveukupno. 

Ja sam u tu skandinavsku priču zašao kad sam otkrio odlične anonimuse Circles End. Dobri su, šteta što nisu snimili više albuma.