beyoncé Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) On 4.8.2018. at 17:23, kurdi said: Sto? i meni je prilično (odavno) dosadio veći deo njegovog opusa, al sto ovako ekstremno? ne znam, nemam racionalno objašnjenje fanovi da se ne uzbuđuju - do mene je idiosinkrazija je izgleda posledica koncerata na kojima sam se osećala pretežno iziritirano (opet iz nejasnih/ne mnogo svesnih razloga) možda me moja intuicija u ovom slučaju vara, možda me samo iritira fama u vezi njega, tek, iz istog muzičkog univerzuma uvek mi je bio draži, iskreniji (i daleko lepši) njegov ortak mike johnson hit leta! Edited August 13, 2018 by beyoncé
kurdi Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 On 29.12.2013. at 5:50, kurdi said: slabo je (s)poznata cinjenica da ovo pisa po skoro svim mark laneganovim albumima, s velike visine. 7 hours ago, beyoncé said: ne znam, nemam racionalno objašnjenje fanovi da se ne uzbuđuju - do mene je idiosinkrazija je izgleda posledica koncerata na kojima sam se osećala pretežno iziritirano (opet iz nejasnih/ne mnogo svesnih razloga) možda me moja intuicija u ovom slučaju vara, možda me samo iritira fama u vezi njega, tek, iz istog muzičkog univerzuma uvek mi je bio draži, iskreniji (i daleko lepši) njegov ortak mike johnson
Malkmus Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) Došlo mi da ga pustim posle sigurno više od 10 godina, možda ima i petnaestak otkako ga nisam slušao. I još uvek mi je dobar. Elektropionir i sve ono posle Tridesetih nisam shvatio. Edited August 13, 2018 by Malkmus
Recommended Posts