Jump to content
IGNORED

now playing 2nd coming

luba

Recommended Posts

Posted (edited)
On 4.8.2018. at 17:23, kurdi said:

Sto?

i meni je prilično (odavno) dosadio veći deo njegovog opusa, al sto ovako ekstremno?

ne znam, nemam racionalno objašnjenje

fanovi da se ne uzbuđuju - do mene je

idiosinkrazija je izgleda posledica koncerata na kojima sam se osećala pretežno iziritirano (opet iz nejasnih/ne mnogo svesnih razloga)

možda me moja intuicija u ovom slučaju vara, možda me samo iritira fama u vezi njega, tek, iz istog muzičkog univerzuma uvek mi je bio draži, iskreniji (i daleko lepši) njegov ortak mike johnson

hit leta!

Edited by beyoncé
Posted
On 29.12.2013. at 5:50, kurdi said:

slabo je (s)poznata cinjenica da ovo pisa po skoro svim mark laneganovim albumima, s velike visine.MI0001701926.jpg?partner=allrovi.com

7 hours ago, beyoncé said:

ne znam, nemam racionalno objašnjenje

fanovi da se ne uzbuđuju - do mene je

idiosinkrazija je izgleda posledica koncerata na kojima sam se osećala pretežno iziritirano (opet iz nejasnih/ne mnogo svesnih razloga)

možda me moja intuicija u ovom slučaju vara, možda me samo iritira fama u vezi njega, tek, iz istog muzičkog univerzuma uvek mi je bio draži, iskreniji (i daleko lepši) njegov ortak mike johnson

:)

Posted (edited)

H2Ar95w.jpg

Došlo mi da ga pustim posle sigurno više od 10 godina, možda ima i petnaestak otkako ga nisam slušao. I još uvek mi je dobar.

Elektropionir i sve ono posle Tridesetih nisam shvatio.

Edited by Malkmus