Lancia Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 bas lepo, ako ti se zaista svidela, evo ti jos jedne za vikend:
beyoncé Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 dok čekam leto da mi se vrati, razbuđujem se sa etiopijskim magom za dirke koji pod stare dane taksira po washington dc-ju još jedna awesome tape iz awesome tapes from africa, hailu mergia - lala belu Spoiler
beyoncé Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 the pop group - for how much longer do we tolerate mass murder? Spoiler i dub izdanak sa ari up i tinejdž neneh cherry new age steppers - action battlefield Spoiler
John Coltrane Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Malo srbadije za promenu. Juce naleteh u Politiknom dodatku na Vojin tekst pa reko aj da dam sansu mladicima.
Ras Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Da mi srpski džez bend bude dobar potreban je (često i dovoljan) uslov da ne smara. Dobar je Schime Trio, a nisam znao da imaju novo izdanje.
maheem Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 dok čekam leto da mi se vrati, razbuđujem se sa etiopijskim magom za dirke koji pod stare dane taksira po washington dc-ju još jedna awesome tape iz awesome tapes from africa, hailu mergia - lala belu Spoiler Odličan album
beyoncé Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 (edited) 3 hours ago, maheem said: Odličan album ne rekoh ti koliko mi je legla ona deviant pop from europe kompilacija, družili smo se nekoliko večeri toliko da sam preslušala još svašta sa te etikete, ali ona mi je na kraju bila najbolja. hvala još jednom sad opet damo suzuki sa dunkelziffer III so smooth i almost slipped Spoiler Edited July 2, 2018 by beyoncé
Recommended Posts