Indy Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Odlicna stvar, slaba promocija (mozda i zbog imena banda, Tropical Fuck Storm ;)) Gareth Liddiard je zaista br 1 australijski tekstopisac u ova vremena. A i sire.
Indy Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 ^ LOL, ovo je sa njihovog Instagrama (kao odgovor na moj komentar o promociji) villagegreenrecordsYou guys need to find a USA domestic distributor. - from a record store in the USA 😉 tfsrecords@villagegreenrecords don't worry we've tried. US rec co's hate us. and i mean all of them. tfsrecords@tfsrecords distros too Btw. gledam komentare, ima nekih koji kazu da su TFS bolji od Dronesa... Mada, isto je to.:)) Ali, jesu na nivou Shark Fin Blues, sto govori nesto.
Indy Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 On 09/04/2017 at 9:55 AM, Indy said: Oficijelno je, Spotify je najbolja stvar ikad izmišljena. Ja kad se ulogujem u spotify, 100%:
John Coltrane Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Moze i na dokumentarce. Uglavnom slusajuci mixove Kolina Krtisa naleteh na ovo.
Ras Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 hindu love gods (1990) topli warenov glas je poput melema
Jimmy Kowalski Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 6 minutes ago, maheem said: carski! Ha, bas sad slusam poslednjeg Gillesa i upravo ide Kamaal. Vidim na njegovom bandcampu da album izlazi krajem maja, jel to vec procurelo?
maheem Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Ha, bas sad slusam poslednjeg Gillesa i upravo ide Kamaal. Vidim na njegovom bandcampu da album izlazi krajem maja, jel to vec procurelo?Nije procurelo, malo sam se zaleteo - pustio Salaam na bandcampu i oduševio se: vau! Roy Ayers vibe! A ono samo ta stvar [emoji38]Poručio sam pa ću proslediti kad izađe
maheem Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Btw The Planty Herbs su izbacili album Come Into Knowledge al nema digital prodaje samo vinil pa ako naletis na rip javljaj.Spiritual Jazz vol.7 - Japan je objavljen al ga još uvek nema u piratskim vodama
maheem Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Na koji servis je najbolje da uploadujem? Japan je u stvari vol 8, sedmica je Islam. we transfer a nama šibni linak [emoji3] Da, zeznuo sam brojeve. Može we, može whateva, koji ti je najzgodniji. Muchas gracias Preslusavanje dok se ne pojavi rip.. E super, ja sam slušao samo klipove na juno.co.uk
Recommended Posts