Lancia Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 volim taj album, podseća me na vreme kada smo ga zajedno voleli sa prvim dečkom to bilo nesto u trojku ¿
Skyhighatrist Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 The Be Good Tanyas - 'fala Leni na podsećanju
Ras Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 ko je spominjao vespertine/vulnicura? sad ne mogu da se skinem, jedan, pa drugi, pa tako u krug...
Papovac Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Daj link za glavonje da se ne tumaram preko telefona
wayfaring stranger Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 volim taj album, podseća me na vreme kada smo ga zajedno voleli sa prvim dečkom slušala sam ga pre neki dan na poslu Moj prvi susret sa The Pogues. Založba kaset in plošč RTV Ljubljana ga je izdala kao licencu i narucim plocu na nevidjeno. I danas njihova prva tri albuma klasika.
Ras Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Moj prvi susret sa The Pogues. Založba kaset in plošč RTV Ljubljana ga je izdala kao licencu i narucim plocu na nevidjeno. I danas njihova prva tri albuma klasika. Ako se složimo da su Peace and Love, Waiting for Herb i Pogue Mahone ipak slabiji, za mene je Hells Ditch rame uz rame sa prva tri.
Jimmy Kowalski Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 https://sunnythesunliners.bandcamp.com/album/mr-brown-eyed-soul
Recommended Posts