Sludge Factory Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Pa jeste, ali nije on jedini, kad pogledas objektivno, svi to rade. E sad, meni bas lezi njegova lirika (to mi je palo napamet nedavno slusajuci ga, bas mi prija izbor reci, simbola, atmosfera) i ne smeta mi ni recikliranje ni jednostavnost ni to sto je mozda samo gluma, cak mislim da mi se zbog ovog poslednjeg bas i svidja. Naravno, neko se ne lozi na to vec ga radi nesto drugo.
Ras Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Pa jeste, ali nije on jedini, kad pogledas objektivno, svi to rade. E sad, meni bas lezi njegova lirika (to mi je palo napamet nedavno slusajuci ga, bas mi prija izbor reci, simbola, atmosfera) i ne smeta mi ni recikliranje ni jednostavnost ni to sto je mozda samo gluma, cak mislim da mi se zbog ovog poslednjeg bas i svidja. Naravno, neko se ne lozi na to vec ga radi nesto drugo. Lanegan je Eva Ras belosveckog rokenrola :) n.pl. Arvo Part - Summa, Estonian National SO/Paavo Jarvi
Sludge Factory Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Lanegan je Eva Ras belosveckog rokenrola :) Za svaku Evu Ras nadje se mesto i mera.
Ras Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Kada nemam vremena da gledam film: B. Poledouris- Conan The Barbarian OST
Indy Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Opet da reklamiram spotifaj - super im je ovaj Discover Weekly. Dosad nisu ni jednom omanuli, sve preporuke su mi bas legle.
maheem Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 12:00 - 14:00 BST Matthew Halsall with Chip Wickhamhttp://worldwidefm.netnice
wayfaring stranger Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Now playing a i ovih dana, ima ovde dosta materijala Od Vol.1 do Vol. 4
John Coltrane Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Opet da reklamiram spotifaj - super im je ovaj Discover Weekly. Dosad nisu ni jednom omanuli, sve preporuke su mi bas legle. Sta je u pitanju? Drugar mi je nevesto objasnio kao neku app koja "generise tvoj ukus" i pravi liste po tom "kalupu".
Indy Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Oni imaju moje "biblioteke" (tu negde oko 10.000 numera, sto im je limit) i na osnovu toga, a verovatno i na osnovu toga koliko cesto sta slusam (ne znam tacno koja im je formula) pronadju stvari koje su "slicne", a koje dosad (na spotifaju) nisam slusao. Kao npr, nau plejing...
John Coltrane Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Iz nekog razloga ne mogu da se prijavim na spotifaj.
Ras Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Iz nekog razloga ne mogu da se prijavim na spotifaj. Odakle si, sele Devojano mlada Iz Srbije, brale Iz Srbije Iz Srbije brale Iz Srbije...
Recommended Posts