April 25, 20177 yr Mislim da je do tebe, sto naravno nije u redu. Hajde, Majo, budi drug (Bajaga mode off), pa reci tvoje mišljenje o Velikoj lepoti? do mene je imam klasni problem sa njegovim filmovima Zar se filmovi ne prave za mase (a ne za klase)?
April 25, 20177 yr moju masu iritira njegova pretencioznost, za ostale me baš briga i čekaj sad, naišla mi je canned heat - going up the country na plejlisti, moram malo da mrdam
April 26, 20177 yr Zar se filmovi ne prave za mase (a ne za klase)? Biće da se prave za kase. NP. Snarky Puppy - Culcha Vulcha. Super melodije, jedino su po meni mogli da odavrlje taj bas i bubnjeve... Al dobro, ja bih od svega napravio fjužn. (EDIT. Ono, tehnički, ovo i jeste fjužn.) Edited April 26, 20177 yr by Indy
April 27, 20177 yr Allred & Broderick - Find The Ways na Erased Tapes etiketi koja se bavi instrumentalnom muzikom a na ovom albumu su pak vokali dominantni. vokali, bass i violina. Kačio sam ranije lepoticu The Ways
April 29, 20177 yr Popravilo se s ležanjem u podrumu. (A i dobilo je s znatno boljim kvalitetom reprodukcije danas u poređenju sa onim što sam imao 1978.)...Roooooxa-aaannee