beyoncé Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 do mene je imam klasni problem sa njegovim filmovima
Ras Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Mislim da je do tebe, sto naravno nije u redu. Hajde, Majo, budi drug (Bajaga mode off), pa reci tvoje mišljenje o Velikoj lepoti? do mene je imam klasni problem sa njegovim filmovima Zar se filmovi ne prave za mase (a ne za klase)?
beyoncé Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 moju masu iritira njegova pretencioznost, za ostale me baš briga i čekaj sad, naišla mi je canned heat - going up the country na plejlisti, moram malo da mrdam
Indy Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 (edited) Zar se filmovi ne prave za mase (a ne za klase)? Biće da se prave za kase. NP. Snarky Puppy - Culcha Vulcha. Super melodije, jedino su po meni mogli da odavrlje taj bas i bubnjeve... Al dobro, ja bih od svega napravio fjužn. (EDIT. Ono, tehnički, ovo i jeste fjužn.) Edited April 26, 2017 by Indy
maheem Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Allred & Broderick - Find The Ways na Erased Tapes etiketi koja se bavi instrumentalnom muzikom a na ovom albumu su pak vokali dominantni. vokali, bass i violina. Kačio sam ranije lepoticu The Ways
beyoncé Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 dobar dan! zato fireworks! lit up i još jedna sa gories u ulozi pratećih vokala
čekmeže Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=F_hLOLjr3E4 na ripit
Indy Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Popravilo se s ležanjem u podrumu. (A i dobilo je s znatno boljim kvalitetom reprodukcije danas u poređenju sa onim što sam imao 1978.)...Roooooxa-aaannee
Recommended Posts