Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

now playing 2nd coming

Featured Replies

thanks to maheem :)Osunlade - A Man With No Past Originating The Futureosunlade-a-man-with-no-past-originating-the-future-soulful-house-yoruba-soul.jpg

• Replies 11.3k
  • Views 722.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jos radi np! A ne slusam nista novo, samo tuzne misli koje se plesu.    

• Verovao il ne, upoznao sam ga pre dvadesetak godina. Da fora bude jača, tih dana sam upoznao i Ali Farku u Maliju, ali je već bio jako bolestan. Malo je nedostajalo da nagazim i Coodera ali sam došao

• Oštećen mi je sluh u 1 uhu (skoro će mi 60 pa jbg... passed the use-by-date)... Anyway, ovo užasno (dobro) prija za one koji imaju tinnitus.   A i inače. Kupanje u debelom basu... what's not

Posted Images

thanks to maheem :)Osunlade - A Man With No Past Originating The Futureosunlade-a-man-with-no-past-originating-the-future-soulful-house-yoruba-soul.jpg
nema na čemu brate arame, meni se sviđa. slušaće se još sigurno.np: ghettobroth_powerfuer_101b.jpg
Criminal-Hygiene.jpgau koje je ovo sranje, šatro garaža.prs'o la otkako su pat todd i lazy cowgirls otišli u penziju :(
https://soundcloud.com/bayo-1/yuvinilselek-nTracklist:1.POD LIPOM - Orkestar RTV Sarajevo 2.GORILA - Miša Blam3.ŠTA DA MISLIM O NJOJ - "Kosovski Božuri" i Milica Milisavljević4.MALI MEDVED - YU Grupa5.MJESTO POD SUNCEM - Terusi6.NEMA TE - Dalibor Brun7.JA ZNAM - Dragan Antić8.KUĆA BEZ BROJA - Branko Marušić9.PONY - Pro Arte10.POLJUBI ME IN POJDI - Mladi Levi11.ZA ONE ŠTO NA LICU NOSE BORE - Elipse12.MOĆ SNOVA - Zlatni Akordi 13.NADA - Dragan Mijalkovski14.DAJ MI DAJ - Posebno Pakovanje15.JUMBO JET - Jumbo Jet Music16.KRIVA SAM - Moni Kovačić17.AKO NEČEŠ TI HOĆE DRUGE TRI - Cvrčak i Mravi18.KOCKAR - grupa Korak19.SJETI ME SE - Grupa Kim20.JUGOSLAVIJA - Grupa Kim21.NASLONI GLAVU - Beti Đorđević22.NA FARMI MOTORA - Grupa Klan23.ĐUSKAJ - Boban Petrović24.KOMA - Grupa Kim25.MLADOST,MLADOST E PA ŠTA JE - Voki Kostić

Stubborn Heart - Stubborn HeartStubborn%20Heart_1.jpgselektujem 5 foldera, desni klik, play in winamp, otvori mi se 5 winampa i svih 5 albuma počelo da svira u isto vreme. od sada ću tako slušati muziku, zašto bih gubio vreme :lolol:

pi46_500.jpg
1298952092_cover.jpg
harris_gene_3sounds~~_101b.jpgovo nikad da dosadi
1231680851_a.jpg
dysswg.jpgodlican je novi cika Bob. ko kec na jedanaest.
2722389344_842883a440.jpg
mance_junio_withalott_102b.jpg
31VJWENG4DL._SL500_AA300_.jpgAtrocity

Balanso Best of 2012 part 3/3: Compilations, Reissues, Labels etc...razbijanje!