Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

VW je po meni dosta iznad Opela, a i japanaca i francuza i inih

Ja sam bas bio iznenadjen kako lijepo prave ta auta

Posted

A šta nije iznad opela...

Dok Iznad Japanaca nije ništa... :rolleyes:

Posted (edited)

Meni je kod japana enterijer slab (nisam doduse ulazio u bas novije modele), pa mi nije feel za voznju

Ispod opela je fiat, naravno! 

Edited by Ravanelli
Posted

Opel? Ja vozio astru h jedno 3 godine, prvi auto u mom vlasnistvu i odlicno me sluzila. 

Al nije bas da mozes mnogo da uzivas u voznji

Posted

Enterijer u Japancima je super, npr honda koju vozim, civic 2008, da ne pričam, zlo i naopako, ljudi dan danas kad sednu - to su odlepljivanja. Cela civic paleta je ok, ali malo kaskaju tj odmereniji su dosta accord i crv (poslednji zato ubija) Toyotini enterijeri noviji izuvaju sve jedan, Mazda takođe skroz korektna, a i nisanima npr ništa ne fali.

Opel je do Astre H i insignije imao bez konkurencije najgadnije enterijere, ali tu su krenuli na bolje, a VW mi se posebno ne svira, npr ortak ima golfa 6 kao i gli, meni je to nekako previše jednsotavno za auto tog godišta.. I takav je vw oduvek, mada je kod golfa 7 dosta bolja situacija npr. 

No ja volim moderne enterijere sa ekranima, bojama i sl, pa...

Posted
3 minutes ago, Mil@n said:

Enterijer u Japancima je super, npr honda koju vozim, civic 2008, da ne pričam, zlo i naopako, ljudi dan danas kad sednu - to su odlepljivanja. Cela civic paleta je ok, ali malo kaskaju tj odmereniji su dosta accord i crv (poslednji zato ubija) Toyotini enterijeri noviji izuvaju sve jedan, Mazda takođe skroz korektna, a i nisanima npr ništa ne fali.

Opel je do Astre H i insignije imao bez konkurencije najgadnije enterijere, ali tu su krenuli na bolje, a VW mi se posebno ne svira, npr ortak ima golfa 6 kao i gli, meni je to nekako previše jednsotavno za auto tog godišta.. I takav je vw oduvek, mada je kod golfa 7 dosta bolja situacija npr. 

jebo te, jesi ti video novu insigniju ili grand(cross)land?

Posted

Astra J je spolja svemirski auto i za Golfa 6 i Hondu isto godiste, a i enterijer je dosta moderan, pogotovo sa multimedijom

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Posted
1 minute ago, renne said:

jebo te, jesi ti video novu insigniju ili grand(cross)land?

Da, što?

Posted
Just now, Mil@n said:

Da, secam se kada sam seo neke 2011 u novog accorda. Stvarno je izgledao tada dobro sa tim led lampicama i tim pozadinskim osvetljenjem po komanndnoj tabli, kazaljke i to. Ali tad je VW u pasata vec ugradjivao ekran u komandnu tablu, imao touch screen za multimediju, plastika je bila kvalitetnija, kombinovana koza kao verovatno najbolja opcija za sedista... 

Posted (edited)
2 minutes ago, Mil@n said:

Da, što?

i šta kažeš, loš enterijer? nema hud? nema digitalije, ekrana od 10 inča?

ne zajebavaj

opel_grandland_x_hybrid4_interior_16x9_g

Edited by renne
Posted (edited)

Meni ti novi layouti komandi na novim opelima ko da sam seo u pilotsku kabinu. Kapiram da bi trebalo 5 godina da sve iskoristim. Onaj centralni deo. Plus mi se ne svidja plastika, tbh

U stvari nisam bas video ove od poslednje generacije

Edited by Ravanelli
Posted

Kod VW mi se čini da ima ogromnih odstupanja u kvalitetu enterijera od modela do modela. Ovaj novi t roc iznutra deluje kao da je od baš jeftine plastike, 

ali su ga spolja nabudzili, i ljudi vole te povišene modela pa prolazi. U Golf s druge strane iako su u sličnom cenovnom rangu stavljaju dosta kvalitetnije materijale.

Posted (edited)

Drugar uzeo ovo pre jedno 6m

Meni los dizajn tog sredisnjeg dela (al opet, licni utisak) 

Screenshot_20200119_215910.jpg

Edited by Ravanelli
Posted (edited)
6 minutes ago, renne said:

i šta kažeš, loš enterijer? nema hud? nema digitalije, ekrana od 10 inča?

ne zajebavaj

opel_grandland_x_hybrid4_interior_16x9_g

Ne znam o čemu pričaš rođo, ja sam rekao da je opel od PRVE insignije i astre J (ispravka, rekao sam H u prvom postu), krenuo na bolje sa enterijerima na bolje. Oboje su se pojavili u približno vreme, valjda 2008, 2009 tako nešto. 

Edit: ni meni se ne sviđa ovaj srednji stub gore. 

Edited by Mil@n