Ravanelli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 VW je po meni dosta iznad Opela, a i japanaca i francuza i inih Ja sam bas bio iznenadjen kako lijepo prave ta auta
Mil@n Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 A šta nije iznad opela... Dok Iznad Japanaca nije ništa...
Ravanelli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) Meni je kod japana enterijer slab (nisam doduse ulazio u bas novije modele), pa mi nije feel za voznju Ispod opela je fiat, naravno! Edited January 19, 2020 by Ravanelli
Ravanelli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Opel? Ja vozio astru h jedno 3 godine, prvi auto u mom vlasnistvu i odlicno me sluzila. Al nije bas da mozes mnogo da uzivas u voznji
Mil@n Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Enterijer u Japancima je super, npr honda koju vozim, civic 2008, da ne pričam, zlo i naopako, ljudi dan danas kad sednu - to su odlepljivanja. Cela civic paleta je ok, ali malo kaskaju tj odmereniji su dosta accord i crv (poslednji zato ubija) Toyotini enterijeri noviji izuvaju sve jedan, Mazda takođe skroz korektna, a i nisanima npr ništa ne fali. Opel je do Astre H i insignije imao bez konkurencije najgadnije enterijere, ali tu su krenuli na bolje, a VW mi se posebno ne svira, npr ortak ima golfa 6 kao i gli, meni je to nekako previše jednsotavno za auto tog godišta.. I takav je vw oduvek, mada je kod golfa 7 dosta bolja situacija npr. No ja volim moderne enterijere sa ekranima, bojama i sl, pa...
renne Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 3 minutes ago, Mil@n said: Enterijer u Japancima je super, npr honda koju vozim, civic 2008, da ne pričam, zlo i naopako, ljudi dan danas kad sednu - to su odlepljivanja. Cela civic paleta je ok, ali malo kaskaju tj odmereniji su dosta accord i crv (poslednji zato ubija) Toyotini enterijeri noviji izuvaju sve jedan, Mazda takođe skroz korektna, a i nisanima npr ništa ne fali. Opel je do Astre H i insignije imao bez konkurencije najgadnije enterijere, ali tu su krenuli na bolje, a VW mi se posebno ne svira, npr ortak ima golfa 6 kao i gli, meni je to nekako previše jednsotavno za auto tog godišta.. I takav je vw oduvek, mada je kod golfa 7 dosta bolja situacija npr. No ja volim moderne enterijere sa ekranima, bojama i sl, pa... jebo te, jesi ti video novu insigniju ili grand(cross)land?
Zli Gli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Astra J je spolja svemirski auto i za Golfa 6 i Hondu isto godiste, a i enterijer je dosta moderan, pogotovo sa multimedijomSent from my SM-G960F using Tapatalk
Mil@n Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 1 minute ago, renne said: jebo te, jesi ti video novu insigniju ili grand(cross)land? Da, što?
Ravanelli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Just now, Mil@n said: Enterijer u Japancima je super, npr honda koju vozim, civic 2008, da ne pričam, zlo i naopako, ljudi dan danas kad sednu - to su odlepljivanja. Cela civic paleta je ok, ali malo kaskaju tj odmereniji su dosta accord i crv (poslednji zato ubija) Toyotini enterijeri noviji izuvaju sve jedan, Mazda takođe skroz korektna, a i nisanima npr ništa ne fali. Opel je do Astre H i insignije imao bez konkurencije najgadnije enterijere, ali tu su krenuli na bolje, a VW mi se posebno ne svira, npr ortak ima golfa 6 kao i gli, meni je to nekako previše jednsotavno za auto tog godišta.. I takav je vw oduvek, mada je kod golfa 7 dosta bolja situacija npr. No ja volim moderne enterijere sa ekranima, bojama i sl, pa... Da, secam se kada sam seo neke 2011 u novog accorda. Stvarno je izgledao tada dobro sa tim led lampicama i tim pozadinskim osvetljenjem po komanndnoj tabli, kazaljke i to. Ali tad je VW u pasata vec ugradjivao ekran u komandnu tablu, imao touch screen za multimediju, plastika je bila kvalitetnija, kombinovana koza kao verovatno najbolja opcija za sedista...
renne Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) 2 minutes ago, Mil@n said: Da, što? i šta kažeš, loš enterijer? nema hud? nema digitalije, ekrana od 10 inča? ne zajebavaj Edited January 19, 2020 by renne
Ravanelli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) Meni ti novi layouti komandi na novim opelima ko da sam seo u pilotsku kabinu. Kapiram da bi trebalo 5 godina da sve iskoristim. Onaj centralni deo. Plus mi se ne svidja plastika, tbh U stvari nisam bas video ove od poslednje generacije Edited January 19, 2020 by Ravanelli
mraki Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Kod VW mi se čini da ima ogromnih odstupanja u kvalitetu enterijera od modela do modela. Ovaj novi t roc iznutra deluje kao da je od baš jeftine plastike, ali su ga spolja nabudzili, i ljudi vole te povišene modela pa prolazi. U Golf s druge strane iako su u sličnom cenovnom rangu stavljaju dosta kvalitetnije materijale.
Ravanelli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) Drugar uzeo ovo pre jedno 6m Meni los dizajn tog sredisnjeg dela (al opet, licni utisak) Edited January 19, 2020 by Ravanelli
Mil@n Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) 6 minutes ago, renne said: i šta kažeš, loš enterijer? nema hud? nema digitalije, ekrana od 10 inča? ne zajebavaj Ne znam o čemu pričaš rođo, ja sam rekao da je opel od PRVE insignije i astre J (ispravka, rekao sam H u prvom postu), krenuo na bolje sa enterijerima na bolje. Oboje su se pojavili u približno vreme, valjda 2008, 2009 tako nešto. Edit: ni meni se ne sviđa ovaj srednji stub gore. Edited January 19, 2020 by Mil@n
Recommended Posts