nesha taxista Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 4 minutes ago, peralozac said: Pa šta im radiš čoveče? Ništa, normalno sam stao na crveno.
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 13 minutes ago, ToniAdams said: Sekta koi jebe najluđi su def u saobraćaju jedan se drao na mene što nisam stao na zeleno da on prođe, a i svirao sam mu
nesha taxista Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Da, pa za mnoge od njih crveno ne važi, bar tako misle. Još jedna ilustracija:
ToniAdams Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: najluđi su def u saobraćaju jedan se drao na mene što nisam stao na zeleno da on prođe, a i svirao sam mu Trebo si po gasu. Al da, izgulio bi limuzinu :(
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 31 minutes ago, nesha taxista said: Da, pa za mnoge od njih crveno ne važi, bar tako misle. Još jedna ilustracija: moje saobraćajno iskustvo govori da za ove tzv profi bicikliste ne važe saobraćajni propisi u 95% slučajeva kad se prolepša vreme i pojave se i rekreativci taj procenat se spusti ovo važi sa bg bicikliste, cenim da je po vojvodini situacija znatno znatno bolja
villiem Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) jeste to al imam i razumevanja posto radim i jedno i drugo i trece, tu je prelaz katastrofa, jos od stadiona do zdravstvene fali zebra, moras da ides kilometar okolo, i nije samo strasni kako voze po putu vec sto se sad po redovno voze trotoarom, maltene moram da se sklanjam i borim za prostor kao pesak, plus je nezgodno sto mogu da sruse decu i po trotoaru i kad deca izlaze iz objekata, bio sam svedok, strasno za sve ucesnike, i svi svesni i svi i dalje rade isto nijedan bajker nije pao na snimku Edited December 8, 2019 by villiem
Valk Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 4 hours ago, ToniAdams said: Trebo si po gasu. Al da, izgulio bi limuzinu :( Ko je jači, biciklista ili severni jelen? Pre neki dan vozi biciklista kolovozom ispred mene, ja usporila jer je trebalo da skrenem u svoj blok. Tek on odjednom reši da pređe na drugu stranu i zalomi levo preko pešačkog, mrtav ladan. Bukvalno pukom srećom sam išla 5 na sat inače bi mi podleteo namrtvo. Ne volim da su mi blizu kad vozim, ni oni ni ovi s malim skuterčićima što se provlače između auta kroz gužvu.
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 izuo bi ga jelenko dok kažeš šimano
nesha taxista Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 (edited) 2 hours ago, Valkyrie said: Ko je jači, biciklista ili severni jelen? Pre neki dan vozi biciklista kolovozom ispred mene, ja usporila jer je trebalo da skrenem u svoj blok. Tek on odjednom reši da pređe na drugu stranu i zalomi levo preko pešačkog, mrtav ladan. Bukvalno pukom srećom sam išla 5 na sat inače bi mi podleteo namrtvo. Ne volim da su mi blizu kad vozim, ni oni ni ovi s malim skuterčićima što se provlače između auta kroz gužvu. Skuteri su još nezgodniji jer su manji, a u proseku malo i brži. Na proleće će ih tek biti puno jer je jedna strana firma otvorila najam. Inače zbog tih situacija kao što je tvoja sam i nabavio kameru. Kako bi dokazala da on nije normalno prelazio ulicu? Edited December 8, 2019 by nesha taxista
Zli Gli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Golf 6 1.4 TSI 2011. godiste, onaj sa 160ks. Kako dobar motor, ja sam odusevljen. Moze da se vozi penzionerski na obrtaje i da trosi malo cak i po gradu a kad zatreba snage, zakucava za sediste. Bravo za fau ve.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
renne Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 14 minutes ago, ToniAdams said: idi bre, novo auto! jel bolji od astrice? kako nov, devet godina star :jova:
Zli Gli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Ma to se prodaje nego sam prodao Astru pa registrovao ovo da imamo drug i ja da vozimo i neki solidan auto, osim njegovog starog C3 i moje Fiestice.Astra je imala mnogi jacu opremu i generalno je lepsi auto ali je bio obican atmosferac 1.6 sa 115ks a ovaj 1.4 turbo je ubica, ima neki turbo punjac i kompresor valjda, zakucava. I generalno je mnogo bolji od golfa 5, enterijer i udobnost i sve.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Recommended Posts