February 8, 20187 yr Kakva mocna trojka gore, ljepo se zivi u toj Holandiji.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
February 8, 20187 yr On 2/6/2018 at 7:30 PM, GlenGeglach said: 320i Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk picolovac
February 8, 20187 yr Lako je tamo, tamo svi voze biciklove. Dođi ti brate u Srbiju pa da vidiš šta su bembare . Jednog dana kad budem ima para kupiću ovog Edited February 8, 20187 yr by čekmeže smajli
February 20, 20187 yr Imam i to. Biciklovi sa baterijom koja se puni na struju. Pomaze pri verglanju po ovoj ravnici. Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
June 23, 20186 yr "vozio" Navaru par dana, ništa offroad, ništa duge distance. automatik, izgleda ogromno al unutra je za mene tesan. ovaj model je bez zadnje klupe, taj deo je isto prtljažnik. ne mogu zamisliti da tu može da stane zadnja klupa. motor mi se čini slabim, enterijer moderan, nemam zamerki nikakvih, štaviše dopao mi se a najviše mi se dopala dobra zvučna izolacija. mada seo sam u nju posle nedelju dana vožnje ford transit connecta koji zveči ko bure jedno meeeeh od utiska :(
November 1, 20186 yr Evo opet Navare [emoji4] navikavanje na gabarite.... RespekatNešto kratko vozio VW Amarok, treba savladati te ale
November 20, 20186 yr Stigla mladja Astrica iz Svicarske, sa nesto pojacanim motorom (isto 1.6 benzin ali 10ak konja vise) i fabrickim ksenonima a za iste ili cak nesto manje pare nego sto sam prodao staru... Naravno, ide na oglase i leti ekspresno cim se pojavi dobra matematika a do tad cu registrovati i voziti.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
November 21, 20186 yr Courtesy of Hertz, par dana po Feniksu i okolini:Chrysler 300 AWDSent from my iTelephone using Tapatalk
February 10, 20196 yr Ovakav Moskvič (baš u ovoj boji) bio je moj prvi automobil: https://bazar.bg/obiava-15968506/detska-kolichka-metalna-s-pedali-moskvich-retro Nasledila ga tetkina deca, a zatim i njihovi rođaci pre no što je skončao u nekom ambaru.