ToniAdams Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 zivio, dobra kupovina. za cega je st registracija?
maheem Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Fala braćo. Ima da instaliram kuvalo u njega ko Kroka Prosli vlasnik je iz st.pazove, moram ga odjaviti ovih dana
kud u maglu Simoviću Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 (edited) u zdravlju ga vozili, bolji da kupite sad ti i @Valkyrie možete da osnujete klub e i vilou sasrećom Edited February 5, 2018 by kud u maglu Simoviću
Lancia Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Dobro ti to i veliko izgleda. Sad te zovemo CeMaksa:) Sasrecom ga garili.
Moća Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Samo nikad nemoj gas do kraja da ga lakse prodas. Srecno!
ToniAdams Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 5 hours ago, maheem said: Prosli vlasnik je iz st.pazove, moram ga odjaviti ovih dana a kul, to sam i pomislio prvo al sam nesto istripovao da su u sklopu rume
Mil@n Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 1 hour ago, ToniAdams said: a kul, to sam i pomislio prvo al sam nesto istripovao da su u sklopu rume Bili pre novih tablica.
maheem Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Dobro ti to i veliko izgleda. Sad te zovemo CeMaksa:) Sasrecom ga garili. S-max ?EsMaxa, vidiš kako Čutura zna.Velik je, taman za dugajlije
Čutura Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 dobar je s-max, gledao sam ih kad sam trazio avto pre par godina, al, il su bili nedobri il preskupi pa sam uzo senika..
GlenGeglach Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 320iVerstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
maheem Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 dobar je s-max, gledao sam ih kad sam trazio avto pre par godina, al, il su bili nedobri il preskupi pa sam uzo senika..Da, skuplji su od svega sličnog. Mi smo hteli sa sedam sedišta al odustali zbog loše ponude. Gledao sam kao rezervnu varijantu grand scenic, komša ima prelepog, al onda se ipak odlučili za 5 sedišta
Valk Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 On 2/5/2018 at 5:02 PM, kud u maglu Simoviću said: u zdravlju ga vozili, bolji da kupite sad ti i @Valkyrie možete da osnujete klub Da sam juče umrla ne bi znala za notifikacije kad te neko ogovara! Nemamo valjda samo nas dvoje fordove na forumu? Nek je sasrećom kupovnja novih* avta sviju!
Recommended Posts