Jump to content

Šta vozite?

Featured Replies

sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim :wicked: dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S :rolleyes: ide lepo...dodje do 260-ak lagano....u medjuvremenu mi popravise kola... <_<

• Replies 1.8k
  • Views 186.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

msmodesty said:
sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim :wicked: dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S :rolleyes: ide lepo...dodje do 260-ak lagano....u medjuvremenu mi popravise kola... <_<
I sad razmisljas da pazaris...Marketing na delu :)
  msmodesty said:
sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim :wicked: dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S :rolleyes:
Pa sad, i ja bih se teško uzdržavao da sam dao tolike pare za poršu, a ona mi se pokvari tako da mora da stoji 5-6 dana u servisu.

Edited by Razzmatazz

Renault Laguna 1.9dci dinamyque 2002. god :wub: :wub: :wub:laguna.jpgEdit: slika prebačena s attachmenta na link

Edited by nesha taxista

Razzmatazz said:
Pa sad, i ja bih se teško uzdržavao da sam dao tolike pare za poršu, a ona mi se pokvari tako da mora da stoji 5-6 dana u servisu.
'ajmo sad *kiselo grozdje*nisu se pokvarila kola nego software imao bug <_<
  • Author

Dobro, važno je da je to sređeno. Mi sa starinskim kolima nemamo takvih problema. wink.gif

Pre nešto vremena sam ga pazario, i još se držim. Nije kao evropski automobili, ali :) Charger.jpg2007 Dodge charger 5.7 HEMI V8 340 HP

• Author

Al' dobar je Dodge stvarno.

nesha taxista said:
Al' dobar je Dodge stvarno.
što jes'-jes'. A boja izgleda još ludje uživo.
  Tresko said:
što jes'-jes'. A boja izgleda još ludje uživo.
ali HEMI. sigurno to vozis negde gde je galon mnogo jeftin. koliko trosi, pita dezurni srbin?
  • Author

Troši dosta, ali je bar mnogo lepši od 300C s kojim deli osnovu. Meni lično je Chrysler 300m bio najlepši, šteta što ga ne prave više.

Edited by nesha taxista

gazza said:
ali HEMI. sigurno to vozis negde gde je galon mnogo jeftin. koliko trosi, pita dezurni srbin?
Ma gde. Vozim u zemlji u kojoj je najskuplji litar benzina u Evropi, tj. Italiji.Inače, potrošnja je rešena tim čudnim sistemom Multi displacement engine. Naime, kad voziš po gradu, sa blagim ubrzavanjem, ili kad si na cruise brzini na auto-putu, auto isključi 4 od 8 cilindara, i ideš praktično na 4 cilindra. Tek kad jače nagaziš gas, ili kod naglih ubrzanja, uključuje i ostala 4 cilindra i pičiš na svih 8.Potrošnja, sa pola cilindara(MDE mode) je 15 lit po gradu, i 10 van grada. Sa svih 8 cilindara, kad opičiš po gasu, peakovi idu i do 42 lit.Ah, da. Rezervoar 85 litara.

Edited by Tresko

Tresko said:
Ma gde. Vozim u zemlji u kojoj je najskuplji litar benzina u Evropi, tj. Italiji.Inače, potrošnja je rešena tim čudnim sistemom Multi displacement engine. Naime, kad voziš po gradu, sa blagim ubrzavanjem, ili kad si na cruise brzini na auto-putu, auto isključi 4 od 8 cilindara, i ideš praktično na 4 cilindra. Tek kad jače nagaziš gas, ili kod naglih ubrzanja, uključuje i ostala 4 cilindra i pičiš na svih 8.Potrošnja, sa pola cilindara(MDE mode) je 15 lit po gradu, i 10 van grada. Sa svih 8 cilindara, kad opičiš po gasu, peakovi idu i do 42 lit.
:wacko::unsure:
  nexus13 said:
:wacko::unsure:
Pa dobro, to su pikovi, traju po par sekundi. Posle se ustali(ako voziš vrlo oštro), na 20-22. :lol:
  Tresko said:
Pa dobro, to su pikovi, traju po par sekundi.
Pa da, to je tzv. trenutna potrošnja prema board computeru (ne znam za šta je ovaj podatak releventan)Čak i kod 2,0 dizela ide do 18l.

Edited by alberto.ascari