Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim :wicked: dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S :rolleyes: ide lepo...dodje do 260-ak lagano....u medjuvremenu mi popravise kola... <_<

Posted
sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim :wicked: dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S :rolleyes: ide lepo...dodje do 260-ak lagano....u medjuvremenu mi popravise kola... <_<
I sad razmisljas da pazaris...Marketing na delu :)
Posted (edited)
sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim :wicked: dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S :rolleyes:
Pa sad, i ja bih se teško uzdržavao da sam dao tolike pare za poršu, a ona mi se pokvari tako da mora da stoji 5-6 dana u servisu. Edited by Razzmatazz
Posted (edited)

Renault Laguna 1.9dci dinamyque 2002. god :wub: :wub: :wub:laguna.jpgEdit: slika prebačena s attachmenta na link

Edited by nesha taxista
Posted
Pa sad, i ja bih se teško uzdržavao da sam dao tolike pare za poršu, a ona mi se pokvari tako da mora da stoji 5-6 dana u servisu.
'ajmo sad *kiselo grozdje*nisu se pokvarila kola nego software imao bug <_<
Posted

Dobro, važno je da je to sređeno. Mi sa starinskim kolima nemamo takvih problema. wink.gif

Posted

Pre nešto vremena sam ga pazario, i još se držim. Nije kao evropski automobili, ali :) Charger.jpg2007 Dodge charger 5.7 HEMI V8 340 HP

Posted

Al' dobar je Dodge stvarno.

Posted
Al' dobar je Dodge stvarno.
što jes'-jes'. A boja izgleda još ludje uživo.
Posted
što jes'-jes'. A boja izgleda još ludje uživo.
ali HEMI. sigurno to vozis negde gde je galon mnogo jeftin. koliko trosi, pita dezurni srbin?
Posted (edited)

Troši dosta, ali je bar mnogo lepši od 300C s kojim deli osnovu. Meni lično je Chrysler 300m bio najlepši, šteta što ga ne prave više.

Edited by nesha taxista
Posted (edited)
ali HEMI. sigurno to vozis negde gde je galon mnogo jeftin. koliko trosi, pita dezurni srbin?
Ma gde. Vozim u zemlji u kojoj je najskuplji litar benzina u Evropi, tj. Italiji.Inače, potrošnja je rešena tim čudnim sistemom Multi displacement engine. Naime, kad voziš po gradu, sa blagim ubrzavanjem, ili kad si na cruise brzini na auto-putu, auto isključi 4 od 8 cilindara, i ideš praktično na 4 cilindra. Tek kad jače nagaziš gas, ili kod naglih ubrzanja, uključuje i ostala 4 cilindra i pičiš na svih 8.Potrošnja, sa pola cilindara(MDE mode) je 15 lit po gradu, i 10 van grada. Sa svih 8 cilindara, kad opičiš po gasu, peakovi idu i do 42 lit.Ah, da. Rezervoar 85 litara. Edited by Tresko
Posted
Ma gde. Vozim u zemlji u kojoj je najskuplji litar benzina u Evropi, tj. Italiji.Inače, potrošnja je rešena tim čudnim sistemom Multi displacement engine. Naime, kad voziš po gradu, sa blagim ubrzavanjem, ili kad si na cruise brzini na auto-putu, auto isključi 4 od 8 cilindara, i ideš praktično na 4 cilindra. Tek kad jače nagaziš gas, ili kod naglih ubrzanja, uključuje i ostala 4 cilindra i pičiš na svih 8.Potrošnja, sa pola cilindara(MDE mode) je 15 lit po gradu, i 10 van grada. Sa svih 8 cilindara, kad opičiš po gasu, peakovi idu i do 42 lit.
:wacko::unsure:
Posted
:wacko::unsure:
Pa dobro, to su pikovi, traju po par sekundi. Posle se ustali(ako voziš vrlo oštro), na 20-22. :lol:
Posted (edited)
Pa dobro, to su pikovi, traju po par sekundi.
Pa da, to je tzv. trenutna potrošnja prema board computeru (ne znam za šta je ovaj podatak releventan)Čak i kod 2,0 dizela ide do 18l. Edited by alberto.ascari