msmodesty Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S ide lepo...dodje do 260-ak lagano....u medjuvremenu mi popravise kola... <_<
martinj Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S ide lepo...dodje do 260-ak lagano....u medjuvremenu mi popravise kola... <_<I sad razmisljas da pazaris...Marketing na delu :)
Razzmatazz Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 (edited) sve sam se uzdrzavala ali ne mogu vise, moram momci malo da vam pakostim dala svoja kola na neku duzu popravku, dali mi zamenu za tih 5-6 dana.... 911, targa 4S Pa sad, i ja bih se teško uzdržavao da sam dao tolike pare za poršu, a ona mi se pokvari tako da mora da stoji 5-6 dana u servisu. Edited November 7, 2007 by Razzmatazz
twisted Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 (edited) Renault Laguna 1.9dci dinamyque 2002. god :wub: Edit: slika prebačena s attachmenta na link Edited November 8, 2007 by nesha taxista
msmodesty Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pa sad, i ja bih se teško uzdržavao da sam dao tolike pare za poršu, a ona mi se pokvari tako da mora da stoji 5-6 dana u servisu.'ajmo sad *kiselo grozdje*nisu se pokvarila kola nego software imao bug <_<
nesha taxista Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Dobro, važno je da je to sređeno. Mi sa starinskim kolima nemamo takvih problema.
Tresko Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Pre nešto vremena sam ga pazario, i još se držim. Nije kao evropski automobili, ali :) 2007 Dodge charger 5.7 HEMI V8 340 HP
Tresko Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Al' dobar je Dodge stvarno.što jes'-jes'. A boja izgleda još ludje uživo.
yolo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 što jes'-jes'. A boja izgleda još ludje uživo.ali HEMI. sigurno to vozis negde gde je galon mnogo jeftin. koliko trosi, pita dezurni srbin?
nesha taxista Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 (edited) Troši dosta, ali je bar mnogo lepši od 300C s kojim deli osnovu. Meni lično je Chrysler 300m bio najlepši, šteta što ga ne prave više. Edited November 14, 2007 by nesha taxista
Tresko Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 (edited) ali HEMI. sigurno to vozis negde gde je galon mnogo jeftin. koliko trosi, pita dezurni srbin?Ma gde. Vozim u zemlji u kojoj je najskuplji litar benzina u Evropi, tj. Italiji.Inače, potrošnja je rešena tim čudnim sistemom Multi displacement engine. Naime, kad voziš po gradu, sa blagim ubrzavanjem, ili kad si na cruise brzini na auto-putu, auto isključi 4 od 8 cilindara, i ideš praktično na 4 cilindra. Tek kad jače nagaziš gas, ili kod naglih ubrzanja, uključuje i ostala 4 cilindra i pičiš na svih 8.Potrošnja, sa pola cilindara(MDE mode) je 15 lit po gradu, i 10 van grada. Sa svih 8 cilindara, kad opičiš po gasu, peakovi idu i do 42 lit.Ah, da. Rezervoar 85 litara. Edited November 14, 2007 by Tresko
nexus13 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ma gde. Vozim u zemlji u kojoj je najskuplji litar benzina u Evropi, tj. Italiji.Inače, potrošnja je rešena tim čudnim sistemom Multi displacement engine. Naime, kad voziš po gradu, sa blagim ubrzavanjem, ili kad si na cruise brzini na auto-putu, auto isključi 4 od 8 cilindara, i ideš praktično na 4 cilindra. Tek kad jače nagaziš gas, ili kod naglih ubrzanja, uključuje i ostala 4 cilindra i pičiš na svih 8.Potrošnja, sa pola cilindara(MDE mode) je 15 lit po gradu, i 10 van grada. Sa svih 8 cilindara, kad opičiš po gasu, peakovi idu i do 42 lit.
Tresko Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Pa dobro, to su pikovi, traju po par sekundi. Posle se ustali(ako voziš vrlo oštro), na 20-22.
alberto.ascari Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 (edited) Pa dobro, to su pikovi, traju po par sekundi.Pa da, to je tzv. trenutna potrošnja prema board computeru (ne znam za šta je ovaj podatak releventan)Čak i kod 2,0 dizela ide do 18l. Edited November 14, 2007 by alberto.ascari
Recommended Posts